woensdag 25 oktober 2017

Betonverf binnenvloer

Betonverf binnenvloer

Betonverf laagste tegen de Prijs? Bespaar tot wel via kiesproduct. Het duurt ongeveer een week voordat betonverf volledig is uitgehard. Na uur kun je de geverfde betonnen vloer wel voorzichtig belopen en belasten met niet al te zware spullen, bijvoorbeeld opbergbakken met tuinstoelkussens of fietsen. Het is beter om de eerste week nog niet te schuiven met zware kasten of de auto in de garage te parkeren.


Betonverf binnenvloer

Bij Praxis vind je betonverf naast zwart, wit en antraciet ook in allerlei andere kleuren. Zo kun je op een eenvoudige manier jouw betonvloer een mooie nieuwe look geven, die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van je interieur. Of natuurlijk bij de sfeer van jouw buitenruimte als je met betonverf je balkon gaat opfrissen!


Gebruik vloercoating, betonverf of epoxy coating. Deze bepalen de hechting en dus het aanzien, maar ook de duurzaamheid. Het aanbrengen van de betonverf Na de (eventuele) vloerverf primer kunt u de eerste laag betonverf aanbrengen. De betonverf van Histor kun je zowel binnen als buiten gebruiken op vloeren van beton.


Je brengt met deze verf een dekkende laag verf aan op de ondergrond. Afbranden of föhnen is een chemische behandeling voor het verwijderen van betonverf. Ook bij deze methode geldt dat hij niet voor iedere vloer geschikt is.


Vraag dus ook als u betonverf wilt verwijderen middels afbranden eerst advies aan een verfspecialist, om problemen te voorkomen. Wil je graag een betonnen oppervlak schilderen, dan biedt betonverf de perfecte uitkomst! Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. De betonlook is industrieel, strak, design en helemaal van nu. Geef hem een kras vaste laag betonverf en je vloer is als nieuw.


Ook kan je de muren een stoere beton uitstraling geven. Hoe je dit doet lees je hieronder. Een nieuwe betonvloer of een met cement gerepareerde betonvloer moet tot weken drogen voordat je deze kunt verven. Dit kun je controleren door een stuk plastic folie (Aformaat) op de betonnen ondergrond vast te tapen. U wilt uw betonvloer waterdicht met coating?


Het is gelukkig niet moeilijk: u hebt er alleen de juiste betonverf of een geschikt impregneermiddel voor nodig. Kijk maar eens naar een pas gestorte betonvloer op een bouwplaats. Eén regenbui en u ziet tal van donkere plekken. Het schilderen van een betonvloer biedt zowel esthetische – als praktische voordelen. Een geschilderde betonnen vloer ziet er netjes uit en is makkelijker te reinigen dan een kale betonnen vloer.


Een betonvloer kun je relatief eenvoudig zelf schilderen. Vraag gratis advies en prijzen aan op maat. Ruwol betonverf is naast beton aan te brengen op steen, zandcement, anhydriet en zelfs hout. De verf is beschikbaar in standaard kleuren en meer dan 20.


Lees voor een goede voorbereiding van uw betonnen vloer ook onze artikelen over cementsluier verwijderen, betonvloer ontvetten en betonvloer reparatie. Om een betonnen vloer mooi te kunnen verven, moet vaak eerst een primer worden aangebracht, om ervoor te zorgen dat de betonverf goed aan de ondervloer. Als het niet om een ondergrond van beton gaat, denk je misschien niet meteen aan betonverf , maar betonverf is oersterke verf en daardoor juist hele goede verf voor buiten.


In veel gevallen zelfs de beste verf voor buiten! En je kunt naast beton ook heel veel andere ondergronden verven met betonverf. Met een zachte bezem of stoffen en blik kun je de grootste delen meteen opruimen. Kies een niet-pluizende dweil.


Bekijk de soorten en kleuren voor binnen en buiten. Voor 21:uur bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts