dinsdag 17 oktober 2017

Glasfusen materialen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Materiaal en gereedschap voor Glas in loo Tiffany, Glas fusing, Glaspoederfusing en HotPot fusing. Wij verkopen alle materialen , glas en gereedschappen welke wij ook in het atelier gebruiken.


Van deze gereedschappen en materialen weten wij dat ze goed zijn. Op deze pagina vind je alle informatie over deze vorm van glaskunst. Glas in lood atelier Lisette Martens in Hollandschevel Drenthe is gericht op glas in lood cursussen en glaskralen workshops.

Ook verkoopt ze glas in lood materialen. Overige materialen Read more. Onderlaag voor bodem van de oven. Ook materialen voor het maken van glazen kralen. In opdracht worden glas-in-lood ramen en Tiffany-lampen vervaardigd (ook eigen ontwerp).


Cursussen in glas-in-lood en Tiffany-techniek en. Het is fantastisch om van een plaat glas een heus kunstwerk te maken. Dat dit dan ook nog op zoveel verschillende manieren kan is toch heerlijk.

Glashobby-4ALL levert alles voor HotPot magnetron glas fusing, Sieraden maken, en onderdelen Tiffany en glas in lood hobby-artikelen, Gereedschap, Hobbyglas. Hier vindt u alle materialen en gereedschappen voor Glas-in-loo Tiffany en brandschilderen. Alles uit voorraad leverbaar in onze winkel en webwinkel. Foka werkt er dagelijks zelf mee en geeft u graag meer uitleg. Fusen is het versmelten van verschillende lagen glas op elkaar.


Met deze bewerking kunnen we een kleurrijk of kunstzinnig grafmonument of voorwerp of kunstwerk maken. Het opwarmproces bij het fusen gaat redelijk snel, maar beheerst naar de 5°C. Glasfusen Glasbewerking glasfusen.


Je hoeft geen grote, dure glasoven aan te schaffen, met de HotPot, HotPot gereedschappen en materialen en een magnetron kan iedereen het! Op het gebied van glas wordt gebruik gemaakt van diverse technieken. In ons eigen atelier wordt voornamelijk met glasfusing gewerkt. Hiervan worden objecten als schalen en panelen gemaakt, maar ook onderdelen voor.


Ook voor reparaties van glasovens kunt u bij ons terecht. Wij van Uniekglas, kunnen een heel breed scala aan glas ovens leveren. Yolanda van den Herik van Atelier Yanda legt in dit prachtige boek precies uit hoe het glasfusen werkt en welke mogelijkheden er zijn voor het maken van een eigen sieraad. Ze combineert glas met allerlei andere materialen en laat bovendien zien hoe je je glazen creatie kunt verwerken tot een stijlvol en persoonlijk sieraad.


We werken samen met verschillende bedrijven die in andere materialen dan glas hun monumenten uitvoeren.

Soms is het monument een combinatie van glas met ander materiaal. Wij zorgen dan voor uitvoering van het glazen onderdeel van het monument. Geïnteresseerde bedrijven nodigen we graag uit tot samenwerking!


Wij verzorgen diverse workshops, zowel in ons Atelier of op door u gewenste locatie. We verkopen duizenden kralen en materialen voor het maken van sieraden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts