dinsdag 31 oktober 2017

Muursticker grijs

Muursticker grijs

Goedkope grijze muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kies uit producten vanaf € 140. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen.


Muursticker grijs

We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker. Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Met mint en grijs kleurige blaadjes. Voer dan de afmetingen van de gewenste muursticker sierrand in en het patroon wordt afgestemd op het formaat.


Stickers die langer zijn dan meter worden in meerdere delen geproduceerd. Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. Sterren muurstickers licht grijs - 1stuks - 3x3cm. Zo zijn er muurstickers voor schattige babykamers maar ook muurstickers voor stoere kinderkamers te vinden op deze pagina.


Neem een kijkje in het assortiment en ontdek welke muursticker past bij het interieur van jullie babykamer of kinderkamer! Met een muursticker bereik je met weinig werk een groots effect in de babykamer of kinderkamer. In onze webwinkel vind je een uitgebreide dieren collectie van bijvoorbeeld schattige uiltjes of aapjes, maar je vindt er ook bomen en takken muurstickers in alle soorten en maten deze fraaie iedere kamer snel op. Het mooie van muurstickers is dat je met een klein accent, net even dat extra aanbrengt in de kinderkamer.


Tegenwoordig zie je veel gebruik van driehoek muurstickers of stippen muurstickers voor in de kinderkamer of babykamer. Muurstickers babykamer zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Het leuke van de muurstickers van KidZstijl is dat je kan kiezen uit een groot kleurenpalet, maar liefst kleuren!


Gebruik deze leuke muurstickers dus per kleur of combineer de meerdere kleuren stippen, of gebruik andere muur decoratie om je kinderkamer helemaal op te pimpen en te maken naar je eigen smaak. Naast de normale strakke muurtickeer stippen is er ook de eigen Mevrouw Aardbei paint dot muursticker die er net wat anders uitziet dan de normale stip muursticker en heeft iets meer textuur. De trend van dit moment is een muursticker van een boom op de kinderkamer of babykamer. Tover elke kamer om met een kleurrijke en originele sticker van een bomen.


Tip: leuk de boom op door het te combineren met bijvoorbeeld 3D vlinders! De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen, iedereen kan het doen! Dit stoere muursticker ontwerp met mint en grijs kleuren kan eigelijk overal: Een jongenskamer, een meidenkamer maar ook op een stoere hippe babykamer zal het heel gaaf staan. Mint is trendkleur in babykamer interieurs, mede omdat het voor zowel meisjes als jongens kan.


Indien de ruimte tussen plint en plafond korter is, kunnen wij het ontwerp kosteloos aanpassen. Zo maak je in een handomdraai weer een geheel nieuwe kamer! In de online shop van wall-art. Disney, Hello Kitty, Star Wars, Maja de Bij, voetbal, de meest schattige panda’s en nog heel veel meer. Maak er een vrolijke en gezellige kamer van met een van deze prachtige boom muurstickers.


Grijs en mint blijven trendkleur in de babykamer. Toch kun je er bij deze muursticker ook voor kiezen om voor roze of trendy denim te gaan. De letter op de stoere giraf kun je helemaal zelf kiezen en dat maakt het weer lekker uniek en persoonlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts