vrijdag 20 oktober 2017

Hert muursticker

Hert muursticker

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. Altijd Gratis Verzending, Morgen In Huis, Hoge Kwaliteit, Eigen.


Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Muursticker Hert in Eigen formaat al v. Met een muursticker verfraai je je muur in een handomdraai. Eenvoudig aan te brengen en je zult blij verrast zijn met het resultaat. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen.


We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker. Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Deze hert muursticker is een modern en origineel ontwerp van een hert in prisma hert muursticker vorm.


Een prachtig ontwerp ter hert decoratie van uw muren. Ideaal ter modernisering muursticker en personalisering van uw woning. Super leuk voor het hele huis!


Geometrische muursticker met het portret van een hert , een originele wanddecoratie. Sfeervol als kerstdecoratie, maar ook voor de rest van jaar een lust voor het oog. Tijdens kerst een winterse en fascinerdere illustratie. Buiten kerst een prachtig beeld van natuurlijke kracht.


Hert muursticker

Ook zeer geschikt als raamdecoratie. De muurstickers worden van eigen materiaal gemaakt. Het materiaal dat we hiervoor gebruiken is van hoge kwaliteit.


Hierdoor kun je de stickers aanbrengen op elke vlakke schone en droge ondergrond. Ook op ondergronden met een lichte structuur blijven de muurstickers goed plakken. Deze hert wandsticker zorgt dan ook voor een gezellige sfeer in de omgeving.


Mooie XL muursticker van een geweldig mooi hert of ree van Lilipinso. Hert muursticker origami stijl Personaliseerbaar Vanaf. Van ontwerpster Lizzy Mackay uit het Forest thema.


Leuk voor bij de commode, het wiegje of voor bij het bureau in de baby- of kinderkamer. Een zeer lief Forest thema voor in de baby- en kinderkamer. Gave muursticker van dit mooie dier.


Maar kunnen ook uitstekend geplakt worden op andere gladde ondergronden, zoals ruiten, deuren, meubels enz. Deze muurstickers zijn geschikt voor gladde tot licht gestucte muren. Een muursticker van een ontzettend lief hertje.


Deze sticker geeft de kinderkamer een hele mooie sfeer. Verwijderbaar en herplakbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts