maandag 9 oktober 2017

Paverpol beelden

Ontdek assortiment Beelden. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Maak bijvoorbeeld zelf een mooi beeld.


In mijn workshops, waarbij we gebruik maken van PAVERPOL (een milieuvriendelijke textielverharder) maak je verrassende kunst en dat in relatief korte tijd.

In de workshop is het mogelijk om beelden , tuinbeelden, poppen of een andere decoratie te creëren. Zowel voor binnen- als buitenshuis. Van een oud t-shirt kan je zo een leuk tuinbeeld maken. Hoe meer ik er mee werk, hoe enthousiaster ik word. Ik heb al zoveel beelden gemaakt en heb nog steeds ideeën voor nieuwe beelden.


Paverpol is een decoratie- en textielverharder. Geschikt voor binnen en buiten werkstukken.

In de veranda geef ik de cursus paverpol. Je kan samen met vrienden, familie of kennissen beelden of schilderijen maken. Eenmaal droog, heb je een prachtig beeld , dat zowel binnen als buiten kan staan.


Daarna wordt het beeld omwikkeld met wrappers, dit zijn hele dunne rekbare doekjes die het beeld gladder maken. Als het beeld een beetje opgedroogd is, kan het, naar keuze, aangekleed worden met allerlei stofjes, kantjes e. Er is genoeg materiaal aanwezig om naar hartenlust te experimenteren! Een Online Workshop is een cursus die je kunt volgen via je computer,vanuit je eigen huis. Je volgt de lessen in je eigen tempo.


Bekijk meer ideeën over Sculpturen. De veranda is mijn atelier waar de cursussen gegeven worden. Ik vind het leuk om les te geven en de mensen uit te leggen hoe ze hun eigen kunstwerk kunnen maken. Je maakt een aangekleed mens figuur of een fantasievogel en aan het eind van de dag neem je je eigen gemaakte creatie geschilderd mee naar huis.


Het biedt je eindeloos veel mogelijkheden om je creativiteit vorm te geven. Eigenlijk komt er iedere dag wel een nieuw idee bij. Decopatch kinderfeestje van Tess jaar.

Groter, ook voor buiten, dus weersbestendig daar zag ik wel wat in. Drapeer, of wikkel ze om een geraamte en laat het drogen. Na uitharding heeft u een prachtige decoratie, of beeld , geschikt voor binnen èn buiten.


Kijk gerust eens rond op onze website en bekijk onze werken! Verwarmen met bijvoorbeeld een haarföhn kan de droogtijd nog verder verkorten. Kortom, voldoende ervaring na dagen om eventueel zelf workshops te gaan geven. Bestel Beelden online bij Leen Bakker. Je kunt een paverpol - beeld helemaal zelf maken en je hebt er geen bronsgieter voor nodig.


Door de snelle droogtijd is het mogelijk voor de deelnemers om in een dag een beeld te maken. Tijdens deze workshop ontvangt iedereen een geraamte om zijn eigen beeld te maken. Het is daardoor uiteraard ook veel goedkoper! Powertex is een milieuvriendelijk alternatief voor polyester op waterbasis, te gebruiken voor al uw decoraties en kunstwerken, beelden , schilderijen, juwelen etc. Hendi beelden en paverpol workshops verkoopt beelden en verzorgt cursussen op basis van paverpol.


Op korte termijn wordt het aanbod workshops uitgebreid met leuke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts