maandag 23 oktober 2017

Stoere peuterkamer

Lage prijzen en montage mogelijk. Meubels voor de laagste prijs. Muurstickers peuterkamer jongen. De wand in de jongens peuterkamer vraagt om iets unieks op de muren.


Wat dacht je van een gave muursticker. Bijvoorbeeld met de naam van je kin een kwispelend monster of een brandweerwagen.

En is je kind een echte autofan, dan ga je uiteraard voor gaaf autobehang. Hoe maak je een stoere peuterkamer ? Denk bij stoere peuterkamers niet alleen aan een opvallende en stoere kleur, maar ook aan het materiaal waar van de producten worden gemaakt. Houten juniorbedden of kindertafels en kinderstoelen geven de peuter slaapkamer een stoere uitstraling. Stoere peuterkamer – Voetbal. Is jouw peuter al echt een fan van het voetbal, dan geef je hem toch zeker een stoere voetbalkamer.


Er is allerlei behang te koop met afbeeldingen van voetballen of voetballers. Je kunt er ook voor kiezen om de muren van de kamer te verven in een stoere kleur en dan met muurstickers de muur verder afmaken. In de nieuwe peuterkamer is naar bed gaan voortaan een feestje!

Jouw peuter voelt zich stoer en groot in zijn nieuwe bed. Omdat het bedje laag bij de grond staat, kan hij er ook helemaal zelf in en uit klimmen. Voor het slapen gaan nog even rondkijken naar alle leuke dingen waar vandaag mee is gespeeld. De afwisseling van materialen en texturen zorgen voor sfeer in de stoere peuterkamer : hout, vintage meubeltjes, mooie textielen en die leuke prikbordwolken van kurk! Wat vinden jullie van deze stoere peuterkamer ? We hopen dat deze moodboards ook voor jullie inspirerend zijn.


Wil je toch wat hulp bij de inrichting van de kinderkamer? Bij het inrichten van de jongenskamer neig je vaak naar de stoere jongens kinderkamer! En daar is helemaal niks mis mee. Toch ga ik vandaag iets toevoegen aan de “ stoere jongenskamer” Namelijk, lieve details.


De mix van stoer met lief is de basis van dit advies. Mijn dochter is nu bijna jaar oud en dat betekent dat zij langzaam aan te groot begint te worden voor haar schattige babykamer. Al past ze nog net in haar ledikant, het zou toch inmiddels leuker voor haar zijn als ze in een ‘grote meisjes’ bed kan slapen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Om inspiratie op te doen voor de peuterkamer struinde ik uiteraard vele uren Pinterest af.


Ik verzamelde ontzettend leuke ideeeën, maar uiteindelijk gaf een foldertje van de Kwantum de doorslag. Het werd een stoere peuterkamer met jungle thema. Behang met een leuk jungle printje en daarnaast veel groen en hout.


Olivier is zijn babykamer ontgroeid.

Doe hier inspiratie op voor jouw kleine boef! Een stoere , maar lieve peuterkamer De huidige kamer van de anderhalf jaar oude Julot is erg roze en daarmee ook erg meisjesachtig. Deze stoere meid heeft een kamer nodig met een goeie dosis pit. Wat mij betreft mogen er ook nog wel wat meer hangplanten in deze peuterkamer. Aan het plafond en voor bovenop de kledingkast bijvoorbeeld.


Ontbreekt er nog iets in deze junglekamer? Is zo’n stoere kinderkamer met junglethema ook iets voor jouw kleintje? Onze jongste meid heeft een heel ander thema in de slaapkamer, namelijk.


De ene peuter is dol op auto’s, de ander is helemaal fan van cowboys en paarden, maar ook een prinsessenkamer kan stoer ingericht worden. Een thema kan dus een goed uitgangspunt zijn voor de inrichting van een stoere peuterkamer. Ibiza sfeer in je interieur. Riet of rotan in je interieur is al enige tijd een trend. Nu zie je ook het bijzondere materiaal zeegras.


Bij Petite Amélie kun je diverse peuterkamers jongens vinden, van Scandinavisch wit tot stoer grijs. Peuterkamer jongen kopen: Kies zelf je afleverdag! Zijn moeder heeft meegedaan aan een wedstrijd op kidskamers.


Een stoere jongenskamer voor uw zoontje is geweldig voor zijn beleving. Thomas wenst een stoere kinderkamer. Zowel slapen als spelen is pret in een kamer die helemaal voor jongens is bedacht.


Zo kan hij in plaats van in een bed in een coole boomhut slapen, of heeft hij een enorme afbeelding van een vrolijk vliegtuig op zijn bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts