dinsdag 31 oktober 2017

Kamerscherm wit

Kies uit producten vanaf € 699. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Witte kamerschermen tegen lage prijzen.


Creëer je eigen privacy door gemakkelijk de kamerschermen te plaatsen en te verplaatsen. Scherm bijvoorbeeld een gedeelte van de kamer met deze strakke en tijdloze kamerschermen !

Zet het kamerscherm bijvoorbeeld tussen je keuken en je eetgedeelte in om toch een knusse eetruimte te maken zonder enige moeite. Spectaculair 3-delig kamerscherm van massief hout in grijs- wit gelakte louvre panelen. Breed 120cmHoog 170cmDik 6cm. Een prachtig delig houten kwaliteits scheidingswand.


Het is een zeer flexibel scherm, omdat de zwarte metalen scharnieren beide kanten op kunnen draaien. Kamerscherm Wit - Shoji - panelen. Het kamerscherm werd vlot gelever keurig verpakt.


Helaas raakt het rechter deel van het scherm de grond niet goe is niet recht bevestigd.

Ook was het scherm aan de achterkant aan de randen vies. Wat zijn de specificaties? Onze kamerafscheiding wordt ondersteund door duurzame ijzeren buizen voor.


Quick shop delig kamerscherm - kamerafscheiding. Koop hem nu voor €8deze bamboe scheidingswand is niet alleen een blikvanger, maar heeft ook een praktische functie als p. Zoek je een wat groter kamerscherm , kies dan voor ons kamerscherm met panelen. Deze heeft een afmeting van 1x 1cm.


Het is een stevig kamerscherm dat perfect kan worden gebruikt als scheidingswand voor langdurig gebruik. Kom eens kijken in ons assortiment kamerschermen en haal er voordelig eentje in huis. Met een kamerscherm deel je op een snelle en stijlvolle manier je kamer op. Dit elegante scherm met drie panelen is gemaakt van hout en is wit van kleur.


Dit kamerscherm staat superleuk in je slaapkamer, maar je kunt dit scherm natuurlijk ook ter decoratie in je woonkamer zetten. XL Inklapbaar kamerscherm met panelen wit 160x1cm. Heb je behoefte aan een meubelstuk waarmee je een gedeelte van je kamer kan afschermen? Dan is een kamerscherm een goede oplossing.


Een kamerscherm is erg praktisch wanneer je in een bepaalde ruimte meer privacy wilt creëren. Woon je in een studentenhuis of een studio, dan is je bed vaak prominent aanwezig in de leefruimte.

Zo kijk je niet direct als je je kamer binnenkomt op dat onopgemaakte bed. Vind je dit nou teveel werk, dan kan het ook simpeler. Maisons du Monde heeft voor u een uitgebreid gamma kamerschermen in verschillende materies, kleuren en stijlen geselecteerd.


Zo meteen afspraak op Maisons du Monde om. Deze handige kleine opbergers komen van pas in iedere woning en in iedere woonruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts