dinsdag 31 oktober 2017

Houten horlogebox

Zoek naar horloge box op de nieuwe KensaQ. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Gratis verzending op alle horlogekisten van hout of leer(v.a. €5-). Klik op personaliseren en maak deze horlogebox helemaal zoals jij dat wilt!


Iedere tekst of naam en heel veel keuze uit allerlei leuke designs maken jouw cadeau uniek.

Daarna bestel je eenvoudig en gaan wij met jouw persoonlijke cadeau aan de slag. Hier kunnen maar liefst zes of twaalf horloges in. De binnenkant is met stof gevoerd en de kussentjes kun je er indivueel uithalen. Door de open bovenkant kun je uren gluren naar je veroveringen zonder dat er ook maar een beetje stof op komt.


Luxalit Detroit een stevige, houten horlogekist van het Nederlandse merk Luxalit, met een glazen venster. Geschikt voor het veilig opbergen van uw tien mooiste horloges. Kleur: Matzwart ebonyhout, metalen panelen, ingevreesde scharnieren, zwart pu lederen horloge kussens.


Afmeting 25x15xcm.

Houten horlogebox met glas voor horloges. Informeer naar onze website met brocant label en kijk bij a. Nieuw Ophalen of Verzenden. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ook voor grote oversied horloges hebben we opbergboxen beschikbaar. De prijzen liggen veelal en stuk lager als bij andere aanbieders omdat we de boxen zelf importeren zonder tussenpersoon. Een knappe houten horlogebox voor de man die dol is op zijn meest geliefde accessoires. Hoge kwaliteit en praktisch, deze zwarte doos met mooie ecrukleurige gestikte randen, is geschikt voor horloges. De kunstlederen buitenkant van het kunstleer is ingelegd met breekbestendige vensters van acryl, zodat je de horloges altijd kunt bewonderen.


Klik op de knop om naar de dagaanbieding in de webwinkel van Watch2day. Onze kunstleren horlogebox met naam of houten horlogebox met naam zijn het unieke cadeau voor de stoere man! Jouw unieke ontwerp wordt in het glas van de horlogekist gegraveerd.


Bestel snel online of bezoek onze winkel. Horlogebox of Horlogedoos kopen? Schaf dus snel deze horlogebox aan en geef al jouw mooie horloges een plekje, of zie het als een goed argument om een nieuw exemplaar aan te schaffen! Luxe houten horlogekist voor het opbergen van horloges.


Bekijk ook onze andere horlogeboxen.

Deze mat eiken, houten horlogekist is met precisie afgewerkt en heeft een prachtige kleur met een matte afwerking. Ben je op zoek naar een horlogedoos? Wij hebben diverse horlogekisten voor het netjes en stofvrij opbergen van je horloges in een opbergdoos. Luxe klassieke houten horlogebox voor of horloges Luxe klassieke houten horlogebox voor of horloges goedkoop vandaag voor €295.


Wil jij jouw horloges een mooi plekje geven? Dan is deze prachtige luxe houten verzamelbox, die plek heeft voor maar liefst zes of twaalf horloges, iets voor jou! Je horloges verdienen het om met alle zorg te worden behandeld. Stuk voor stuk bevatten ze emotionele waarde.


Zwart lederen horlogebox geschikt voor het opbergen van horloges. Deze houten horlogebox heeft een venster met hard mineraal glas, en een slot. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Ruime collectie horlogeboxen van het merk DAVIDTS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts