vrijdag 20 oktober 2017

Riverdale klok 102 cm

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Klokken tegen lage prijzen. Riverdale bij Smulderstextiel. Bestel hier klokken online. Kies uit producten vanaf € 399.


Riverdale klok 102 cm

En in twee kleuren, namelijk wit (oud wit, naturel, beige) en oud zwart (grijs, zwart). De wandklok kan daardoor met vele interieurstijlen gecombineerd worden. Gratis verzending binnen Nederland. De klok gebruikt Romeinse cijfers voor het aangeven van de tijd. Waar je bij de meeste klokken de dag voorbij hoort tikken, heeft Huygens een innovatief uurwerk dat complete stilte (en de juiste tijd) in elke kamer verzekerd.


Prachtige klok , al een tijdje niet gebruikt en staat nu op zolder. De moderne klokken met een luxe uitstraling passen goed in een modern interieur. In onze webshop vind je een variatie aan formaten, hoewel wij vinden dat een klok groots aanwezig mag zijn! Dat is ook niet zo gek, want deze elegante en tijdloze klok past in elk interieur.


Riverdale klok 102 cm

Deze klok is in het zwart en in het wit verkrijgbaar. U kunt daarnaast ook kiezen uit enkele afmetingen. Zo heeft u keuze uit een diameter van 40cm, 70cm en 102cm. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online! Warm en behaaglijk in de winter en fris en luchtig in de zomer. Zeer fraaie riverdale newbridge klok in de kleur oud zwart. Deze newbridge klok van riverdale heeft een diameter van 1cm. De klok heeft een extra grote doorsnede van 102cm en is wit van kleur.


Doordat deze klok een grote diameter heeft is dit een echte eyecatcher aan de wand. Ook verkrijgbaar in het zwart en wit. De grootste online outlet van Nederland. Deze pin is ontdekt door Elise Chauvel Home Interiors.


Nooit meer te laat komen want deze klok , daar kijk je niet omheen! En helaas, deze maat is niet als pakket te verzenden en daarom alleen te bestellen bij afhalen. De maten 40cm, 70cm en 1cm. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste maat dan kan u altijd contact met ons opnemen voor advies.


Het open metalen frame, met daarin de Romeinse cijfers zorgenervoor dat deze klok op iedere achtergrond past. Doorsnede 70cm, gratis verzending in Nederland. Ruim assortiment online bestellen! Haal vandaag nog die klokken in huis. De metalen afwerking zorgt voor een brocante look, waardoor dit in ieder interieur zeer leuk staat.


De klok is transparant, waardoor het leuk gecombineerd kan worden met de kleur van de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts