donderdag 12 oktober 2017

Slinger zonwering

Vele kleuren en thema slingers. Verzending vanaf €in uur. Bekijk ons unieke assortiment slingers. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Slinger zonwering Diverse maten leverbaar. Een slinger zonwering kunt u direct online bestellen. Een traditionele zonwering wordt vaak bediend door middel van een optrekband of bandopwinder.


Maar de bediening is ook mogelijk door middel van een slinger zonwering. Deze werkt door middel van een oog aan de buitenzijde. Snelle levering binnen uur, bij ons al vanaf € 2incl.


Een draaihendel, ook wel slinger , draaistang, draaistok of zonnescherm stok genoem wordt veelal gebruikt om zonwering naar binnen en naar buiten te halen. Door het draaien aan het losse onderdeel onder aan de draaihendel wordt het oog, dat vastzit aan de zonwering ook rondgedraaid.

Dit zorgt ervoor dat de luifel of zonwering in beweging komt. Metalen slinger met haak voor handbediende zonwering. Geschikt voor oogwindwerken met ovaal oog. Niet geschikt voor een rond oog windwerk, zoals een Geiger oog.


Kies dan voor een draaistang Geiger. De maat die wordt aangegeven is de maat van top tot einde stang, dus de gehele stangmaat. Losse slinger staaldraadwindwerk online te bestellen op onze webshop voor € 14. Manuele Zwengel voor Zonwering Dit is een vervangend product indien uw huidige zwengel kwijt of defect is.


A-kwaliteit, universele metalen slinger voor handbediende zonwering , met haak. Aluminium slinger met haak voor het bedienen van een zonwering met oogwindwerk met metalen oog. Zonwering handbediend (99) Bent u op zoek naar een vervangend onderdeel voor uw zonwering met handbediening?


Wij hebben een breed assortiment met zonweringsonderdelen. Veelgebruikte soorten handbediening zijn het oogwindwerk met de draaistang (ook wel slinger genoemd), de bandbediening, de koordbediening en de staaldraadbediening. Mega aanbod feestslingers. Bestel Zonwering bij fonQ.


De staaldraadwindwerk met slinger zijn geschikt voor een belasting van tot 1kilogram en zijn bij zware uitvoeringen voorzien van een grondplaat. Problemen met uw zonwering met draaistang?

Is er een onderdeel van uw zonwering met slinger kapot maar weet u het niet precies? Staat er niet tussen wat u zoekt? Als het onderdeel dat u wilt vervangen, niet specifiek onderdeel is van de bediening, kijk dan bij zonweringsonderdelen algemeen. Ook voor producten als een zonnescherm slinger en zonnescherm katrol bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u niet gevonden wat u zoekt of heeft u liever eerst deskundig advies nodig?


Kies uit 7producten vanaf € 70.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts