woensdag 18 oktober 2017

Grijze steigerplanken

Diverse soorten steigerhout in veel maten en meerdere kleuren. Steigerhouten Kasten l Bedden! Alle meubels van steigerhout online. Wilt u graag steigerhout in het grijs bestellen?


Grijze steigerplanken zijn de nieuwste trend op het gebied van steigerhout.

Schaft u bij ons planken aan? Dan hoeft u deze niet meer te schuren. De behandelde en geschaafde planken zijn namelijk strak en schoon.


Deze grijze CanDo steigerhout plank heeft een lengte van 250cm, een breedte van 15cm en een dikte van 3cm. Onze grijze steigerplanken kennen twee verschillende bewerkingen namelijk geborsteld of fijn bezaagd. De fijn bezaagde grijze steigerplanken hebben een ruwe afwerking en een stoere uitstraling.


Dit is de plank zoals hij uit de zaagmachine komt.

De plank heeft hier en daar wat oneffenheden. De prijs van deze steigerplanken is € mincl. De lengte van deze steigerplanken 2of 5cm.


Bij afname 1stuks steigerplanken zijn de kosten van deze grijze steigerplanken geen € per strekkende meter maar slechts € per strekkende meter steigerplank. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Denk daarbij aan een plantenbak, bed of tuinbank.


Geïmpregneerde steigerplanken kopen. Wij zijn gespecialiseerd in steigerhouten planken in lengtes tot meter. Het steigerhout van KARWEI is van een duurzame kwaliteit. Hout is een natuurlijk materiaal en heeft zowel een stoere, als een warme uitstraling.


Perfect dus om jouw interieur een persoonlijke twist mee te geven. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Nieuwe steigerhouten planken.


Plank is fijn bezaagd en ca 30mm dik, 200mm breed en 250cm lang. De verzendkosten zijn afhankelijk van de langste lengte in uw bestelling en van het aantal producten dat u bestelt. Zo betaalt u bijvoorbeeld meer voor levering van een steigerplank van meter dan een steigerplank van meter.

Prachtige vuren steigerplank grijs gedompeld 29x195mm van meter lang bestelt u voor de beste prijs bij HOUTvakman. Vuren C grijze steigerhout planken, Snel in huis. Wanneer je op zoekt bent naar grijze vlonderplanken, dan kom je qua materiaal al snel bij composiet uit. De voordelen van composiet zijn onder andere dat het weinig onderhoud vergt, het veilig is en dat deze planken splintervrij zijn. Daarnaast is composiet goed bestand tegen chloor en zoutwater.


Dit ruwe steigerhout is speciaal gedroogd om de werking van het hout te verminderen. De kopmaat van het hout is ca. Deze plank is voorzien van een grijze afwerklaag. Antraciet wash steigerhout bieden wij gedroogd aan, dit betekent dat de planken terug gedroogd zijn in droogkamers tot een minimaal vochtpercentage in de kern. Het hout is zeker ideaal te noemen voor het maken van meubels.


Je kunt natuurlijk veel meer doen met een steigerplank. Ook in je tuin kun je gebruik maken van steigerhout. Tuinmeubelen voor in je tuin of een schutting zijn hier in een voorbeeld van.


Ook kan je een tuinkamer bekleden met steigerplanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts