vrijdag 6 oktober 2017

Gasslang oranje

Specialistisch advies nodig? Reserveer online, laagste prijzen. Boek het Hotel Oranien , Nastätten. Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Voor zowel zakelijk als particulier. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Het antwoord dat de meesten van ons op deze vragen zullen geven is nee. Gasslang regelmatig controleren. Er zijn ook geen wettelijke eisen of voorschriften op dit gebied.


Alleen de fabrikant bepaalt hoe lang het veilig is om een gasslang te gebruiken.

GAMMA- gasslangen zijn voorzien van het GASTEC QA keurmerk. Daardoor weet je zeker dat je met een kwalitatieve en veilige nieuwe gasslang aan de slag gaat. Gas slangen , koperen gas leidingen - gasslangen van Pvc, Rubber en Gevlochten RVS winter bestendig vind u op deze pagina.


Wij persen ook gas slangen op maat. De prijs van de pvc gasslang is € 2. Voor RVS gasslang op maat gemaakt. Hoi ik wil de flexibele gasslang in de gasbun gaan vervangen, op zich een eenvoudig klusje was het niet dat uiteinde met e. Deze slangen hebben permanent aangebrachte eindverbindingen, zoals verbindingskoppelingen of koppelingen met binnendraad. Deze gasslang wordt over de drukregelaar en over het aansluitapparaat, bijvoorbeeld een kooktoestel of gaskachel, heen geschoven.


Nadat je de gasslang gemonteerd hebt draai je de meegeleverde gasslang klemmen goed vast. De kans dat de gasslang poreus is geworden, is na die periode te groot. U krijgt direct een bevestiging. Wist u dat de meeste fornuizen zijn aangesloten op het gasnet met behulp van een rubberen gasslang ? Vervang tijdig de gasslang van uw fornuis!


Doordat de gasslang meestal is weggewerkt achter een fornuis, waar de temperatuur van o ruimschoots wordt overschreden, treden er verouderingsverschijnselen op. Met als gevolg haarscheuren en lekkage.

De oranje gasslang is geschikt voor het propaangas van Benegas Light en alle apparaten op gas die wij in de webshop hebben. Of het nou een BBQ, terrasheater, onkruidbrander, kachel of grasmaaier is, de oranje gasslang is erop aan te sluiten. Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek te volgen en uw voorkeuren te onthouden. Ook kunnen er commerciële cookies geplaatst worden, accepteer deze voor de beste.


De gasslang van een niet-ingebouwd gasfornuis moet het keurmerk GASTEC hebben. Na maximaal vijftien jaar moet u de gasslang vervangen. Aansluitingen kunt controleren met zeepsop. Controleert u de gasslang regelmatig. Er is geen wettelijke norm voor de levensduur van gasslangen en gasdrukregelaars dus het is je eigen verantwoordelijkheid of je veilig in je caravan of camper vertoeft.


De fabrikanten printen op de gasslang het jaar dat de slang is geproduceerd of een jaartal wanneer de slang uiterlijk vervangen moet zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts