vrijdag 6 oktober 2017

Vintage meubelen webshop

Vintage Meubels online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel!


Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Gratis verzending vanaf €30! We verkopen ook design klassiekers maar de focus ligt vooral op het verkopen van mooie vintage meubels , waarbij het niet altijd belangrijk is door wie het ontworpen is. Op deze webshop vind je een selectie van hippe vintage meubelen.


Denk aan een vintage kast, een vintage dressoir, een vintage zetel, een vintage bureau, een vintage salontafel, … En nog veel meer! Van oude landkaarten tot kleurrijke typemachines. Van dressoir tot kapstok, van tafel tot stoel. Hoi, mijn naam is Marielle en in deze webshop deel ik mijn vintage schatten met jou! Ik rij het hele land door opzoek naar de mooiste vintage meubels en accessoires voor je interieur.


Elke week komen de mooiste scandinavische dressoir kasten, Bohemian vloerkleden en nog veel meer mooie vondsten uit de jaren 5 6 en online in de webshop. Kijk in onze webshop of kom langs in Amsterdam. Voor de leukste webshops , concept stores en pop-up shops op het gebied van wonen moet je bij Flavourites zijn! Ga je voor een Scandinavische woonstijl, minimalistisch wonen of houd je van vintage wonen?


Vintage meubelen webshop

Check hier de leukste woonwinkeladressen. De meubels zijn voornamelijk afkomstig uit de jaren 5 6 en 80. Zowel vintage als retro design vindt u terug in de winkels en webshop.


Inkoop in diverse Europese landen, zorgt voor een divers en origineel aanbod van gebruikte, vintage , meubels. Voor iedere retro design liefhebber is er wel iets te vinden. Naast onze webshop hebben we ook een winkel in Tolbert (vlakbij Leek), tussen Groningen en Drachten in. Funkyvintage is het on-line platform om geselecteerde vintage design meubelen , prachtige handgemaakte design meubelen , vintage herbeklede zitmeubelen en unieke zeldzame kunstmeubelen te ontdekken. Bestel hier meubels online.


Vintage meubelen webshop

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Persoonlijke service via telefoon, in de winkel of via onze online chat. Opgelet: geen meubel-en kleuradvies op zaterdag.


Steeds mogelijk na afspraak. Een klassiek design in een nieuw jasje. De Wishbone-y-chair is een ongekend populaire stoel in de meubelindustrie. Ook is er een mogelijk om een Hi-macs bovenblad toe te voegen, om hier een voorbeeld van te vinden kunt u een kijkje nemen op onze Instagram pagina. Prijs is inclusief ombouwen, waskom, afvoer en afvoerplug.


Afmetingen: Diepte: 4cm. Van kleine nachtkastjes tot volledige wandsystemen. Stoere meubels , vintage accessoires, industriële lampen, glas in lood en oude bouwmaterialen met een verhaal, dat is waar Brocantiek de Linde voor staat! In onze winkel en webshop vind je dan ook bijzondere en authentieke woonitems en accessoires uit vervlogen tijden met een lange geschiedenis en intrigerende verhalen. Dat is waar PimsTra Meubelen voor staat.


Meubelen met een verhaal, met mooie gebruikssporen en veelal ambachtelijk gemaakt. Bent u op zoek naar een pronkstuk voor uw woonkamer, uw bedrijf, uw winkel, uw horecagelegenhei dan bent u hier aan het goede adres. Alle kasten, tafels, bureaus en wandsystemen zijn origineel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts