donderdag 5 oktober 2017

Wagner 117

Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou! Specialistisch advies nodig? Erkende Coach en Trainer Opleidingen: gedegen vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling. Welke verfsoorten kan ik allemaal verspuiten met de Wagner Project pro 1?

De Wagner Project Pro 1is geschikt voor nagenoeg alle soorten lak, beits en latex (synthetisch of op waterbasis). Histor Monodek geeft uit ervaring een minder bevredigend resultaat met de Wagner Project 117. Unsubscribe from robmers140? De ProjectPro 1van Wagner is het perfecte startapparaat voor wie een verfspuit wil gebruiken voor enkele kleine tot middelgrote klussen per maand.


Perfect als u gaat verhuizen of renoveren, of uw verfprojecten graag goed blijft onderhouden. De Wagner verfspuit ProjectPro 1is een compacte en mobiele plunjerpomp met draaggreep. Het systeem is voor binnen en buiten en verwerkt dispersie- en latexverven voor binnen alsook lakken, beitsen, vernissen, houtbeschermingsmiddelen op waterbasis en op solventbasis.

Gevelverf spuiten met dit apparaat is niet mogelijk. Ga je voor de Wagner Airless Projectpro 1, dan heb je een semi professioneel verfspuitsysteem tot je beschikking. De Airless technologie werkt, zoals de naam al doet vermoeden, zonder lucht en met hoge druk.


Dit resulteert in een nog fijnere verstuiving dan met de lage druk toestellen, waardoor je sneller klaar bent. WAGNER biedt innovatieve coating technologieën voor een oppervlakte finishing met poeder en natlak coatings, verven en andere vloeibare materialen. Onze klanten uit de industrie – bouw en home improvement sector profiteren van een uitgebreide expertise, wereldwijde service en decennia aan ervaring van een van leidinggevende fabrikanten in de oppervlakte technologie markt. Wij bieden producten en diensten aan op het gebied van voor- en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties. Handleiding voor je Wagner ProjectPro 1Verfspuit nodig?


Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.


Het apparaat is geschikt voor uw kleine en middelgrote verfklussen en kan dankzij zijn kleine formaat gemakkelijk worden verplaatst of opgeborgen. Richard Wagner was een belangrijk vernieuwer in de muziek van zijn tijd. Wagner airless gele slang m, Wagner Project Pro 1, Powerpainter , Wagner Project Pro 1en Powerpainter 90. Koop en verkoop wagner pro 1eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. General features of the Wagner ProjectPro 1The Wagner ProjectPro 1is a versatile airless paint sprayer suitable for both consumers and small businesses. Think of renovating a house, garden shed and other large objects. Professionele verfspuiten van Wagner. Wanneer je op zoek bent naar een krachtig verfspuitsysteem voor professionele toepassingen, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een model uit de series ProjectPro of PowerPainter.


Verfspuiten als de Wagner Project Pro 1en de Wagner Project Pro 1zijn speciaal gemaakt voor professioneel gebruik. Snelle levering, prima service en. Een Wagner verfspuit vind je op VERGELIJK.


Bezoek onze website en vind de handigste Wagner verfspuiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts