maandag 30 oktober 2017

Boom met uiltjes

Boom met uiltjes

Deze vrolijke muursticker boom is van hoge kwaliteit polymeer vinyl. Het aanbrengen is eenvoudig en de stickers zijn geschikt voor alle vlakke ondergronden. Uiltjes in boom met een vosje.


Muursticker afmeting op de muur 135cm hoog en 115cm breed. Mooie kleurrijke muursticker boom met schommelende uiltjes. Deze boom staat prachtig op iedere kinderkamer of babykamer. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend. Fleur de kamer van uw kind op met deze vrolijke en kleurrijke muursticker in XXL formaat! Ik woon samen met mijn man en kinderen in Wijchen. Nadat ik mijn werk als medisch pedagogisch medwerkster in het kinderziekenhuis opgaf om voor onze kinderen te zorgen, merkte ik dat het creatief bezig zijn mij veel voldoening gaf. Lees hier verder hoe het ooit begon.


Wat maakt uiltje boompje beestje zo uniek? Maak er een vrolijke en gezellige kamer van met een van deze prachtige boom muurstickers. De afmetingen kunnen aan uw wensen aangepast worden. Neemt u alstublieft contact met ons op.


Het motief is beschikbaar als: - sjabloon voor meerdere keren te gebruik. De muursticker van een boom met uiltjes en blaadjes met een lapjespatroon zorgt voor een originele muurdecoratie van de bab- en kinderkamer. Natuurlijk kun je hem ook heel goed in bijvoorbeeld de woonkamer plakken. De blaadjes en uiltjes worden in full-color uitgevoer je kunt zelf de kleur van de boomstam kiezen. Klik op de knop Vraag stellen (Deze knop vindt U op elke productpagina in onze webshop).


Informeert U ons over Uw gewenste formaten. Deze muursticker boom met uiltjes is een echte eyecatcher in de babykamer of de kinderkamer. Het is ook een van onze bestsellers. Met een klein, geborduurd uiltje.


Het patroon is in pdf formaat. Borduurpatroon van een uiltjes in een boom met vlinders en hartjes. Uiterlijk december in huis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Ik ben en zou graag een keer een moeilijkere tekening willen van een poema of leeuw enz.


Deze pin is ontdekt door Kunst voor Schatjes. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het bordje is 20x20cm en kan met of zonder afstandhouders. Kleur : kleur van de gehele opdruk.


Het aantal uitjes wordt aangepast aan het aantal namen. Zonder afstandhouders en zonder gaatjes. Met rvs afstandhouders incl. Andere maten en kleuren zijn in overleg mogelijk. Deze Bomen zijn er natuurlijk voor stellen die met zijn tweeën zijn maar ook voor gezinnen met meerdere kinderen.


Dan maken we een aantal tekstvakjes meer in de boom. Deze leuke sticker van een boom waar in de takken uiltjes zitten en bladeren met een lapjespatroon past heel goed in bijvoorbeeld de kinderkamer. Een mooie behangboom is ideaal als mooie blikvanger in een babykamer of kinderkamer. Er zijn diverse mooie behang bomen te krijgen in fleurige kleurtjes.


Vaak in combinatie met de schattige diertjes die in de behangboom wonen. Kortom, ruime keuze in behang bomen. Kijk hier voor onze mooie collectie bomen en kies de behangboom van je keuze!


Boom met uiltjes

Samenwonen uiltjes in boom. Vrolijk kaartje met verliefde uiltjes , voor een stel dat gaat samenwonen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts