vrijdag 2 september 2016

As in glas verwerken

Verken Ås vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Glass And Over 1M Movies Are Waiting For You. Complete the Bar for Less! Free Shipping on Top Styles.

Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. As in glas verwerken heeft Bosch Glaskunst letterlijk tot kunst verheven. De mogelijkheden van as in glas zijn nagenoeg eindeloos.


Al jaar worden er prachtige glasobjecten zoals beelden, zeer speciale objecten en dierfiguren gemaakt. Glas wordt gezien als een modern en gewild gedenkobject. Met eigen glasblazers vervaardigt Bosch Glaskunst glazen urnen en asbestemmingen op maat.


Geen glazen urn of asbestemming is hetzelfde.

Eigenlijk omschrijven we onze glazen urnen en asbeelden van glas liever als een waar kunstwerk. Yvonne Veen - Bergen op Zoom. Glinsterend Glas , AS IN GLAS.


Na het overlijden van een dierbare begint het verwerken van dit verlies. Als het technisch kan, dan is dat erg mooi om samen te doen. Het maakt het werk nog persoonlijker en helpt met het verwerken van het verdriet. Katinka Waelbers : Sieraden.


Kleine hoeveelheden as kunnen verwerkt worden in rouwsieraden. As verwerken in een glazen sculptuur. Glasfusie is een techniek waarbij platen gekleurd glas in stukjes worden gesneden en vervolgens op circa 800°C worden versmolten tot één geheel. Een bijzondere waterurn die langzaam maar zeker de as met het regenwater laat wegsijpelen in de grond. Het bedrag wat wij hiervoor vragen is afhankelijk van het type sieraad en hars.


Glas objecten met de as meegeblazen zijn veel gevraagd. Wanneer as verdeling onder nabestaanden plaatsvindt, zodat ieder een heel persoonlijk aandenken aan de overledene kan bewaren. Sierurnen zijn er tegenwoordig in veel soorten en maten.


Er zijn mini-urnen verkrijgbaar voor het bewaren van een klein gedeelte van de as. Wanneer u bij ons een assieraad wilt bestellen, en u kiest voor het laten vullen van het sieraa dan zullen wij een kleine hoeveelheid as nodig hebben.

Onze glasblazer of edelsmid zal dit gebruiken bij het verwerken van uw assieraad. In dit artikel geven wij u hier graag meer praktische informatie over. Watch Glass Online Now For Free. Dierbaar Glas is gespecialiseerd in asverwerking in glas. Kan ook uit-gevoerd worden met andere of een kleur Het assortiment is uitgebreid met de mogelijkheid om een haarlok in de bol te verwerken.


Klik op de foto voor meer details en info. Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. De asresten zijn niet direct herkenbaar, want in het glas ziet u kleine belletjes met. Tijdens het branden van de kraal wordt het glas vloeibaar.


Askralen, as in glas , herdenkingskralen, herdenkingssieraa herinnering, bruiloft,. Bent u een dierbare verloren en wilt u deze persoon graag dichtbij u dragen? Wij kunnen een kleine hoeveelheid as in een sieraad verwerken , zodat u uw dierbare op een bijzondere manier kan herinneren.


In een klein glazen buisje wordt wat as gedaan en aan beide kanten dicht gesmolten zodat het hermetisch is afgesloten. Door het dichtsmelten van het buisje wordt de as voor de eeuwigheid bewaard. Dit buisje wordt in een sieraad verwerkt maar het glazen buisje met de as blijft zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts