maandag 26 september 2016

Fotolijst ijzer

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle fotolijsten vind je op beslist. Kwaliteit zonder compromissen. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Nu bestellen al vanaf € 195!


Er zijn verschillende typen metalen fotolijsten. Strak afgewerkte fotolijsten met een industriele uitstraling. Daarnaast wordt metaal vaak gebruikt als basismateriaal om te verzilveren.


Dit type lijsten heeft vaak een meer verfijnde afwerking en landelijke uitstraling.

Verschillende merken verlichting, meubels, decoratie en meer. Gratis verzending en retour. Door het ijzeren frame heeft de fotolijst een stijlvolle uitstraling. In het midden is de lijst gemaakt van glas. Monza Houten Fotolijst 25x25cm IJzer Geveegd.


Met deze prachtige houten fotolijst van uitstekende kwaliteit, brengt u gelijk sfeer aan in een ruimte. Een metalen fotolijst bestel je eenvoudig online bij By Zenz. In onze online homestore vind je trendy woonaccessoires van diverse Scandinavische merken. By Zenz is dé online shop voor woonaccessoires van Scandinavische merken als Hübsch Interior, Madame Stoltz en Bloomingville.


Leuk landelijke fotolijstje ook voor een tijdloos en romantisch interieur, het leukst is het om een kleine verzameling te maken van verschillende leuke fotolijstjes met herinneringen. Specialistisch advies nodig? Kies uit 1producten vanaf € 95. Je kunt de fotolijst aan de muur hangen om een leuk effect te creëren. De ketting maakt het mogelijk het lijstje gemakkelijk op te hangen.


Mooie fotolijst met een aluminium frame. De wissellijst heeft een mooie, zwart metalen omranding met echt glas erin. De lijst is in verschillende maten verkrijgbaar.


Fotolijstje met strikken en guirlandes - Lodewijk XVI-stijl Bijzonder mooie foto lijst in zeer goede staat.

We leveren prachtige en unieke fotolijsten voor je foto in verschillende maten waarbij je de keuzen hebt uit heel veel verschillende soorten en materialen. Van houten fotolijsten tot aluminium fotolijsten op maat. Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren.


Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts