dinsdag 13 september 2016

Baby aan boord bordje

Bei uns alles für Ihren kleinen Sonnenschein. Jeden Tag ein Schnäppchen. Jetzt entdecken und sparen! Sichern Sie sich Ihren Rabatt! Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen!


Het bordje is opvallend geel gekleurd en daardoor goed zichtbaar. Zo plaatst u het bordje waar u zelf wilt. Met de zuignap plak je deze direct en eenvoudig aan de binnenkant van je achterruit.


Ga veilig op pad met je baby en laat iedereen weten wat je ver. Zo waarschuw je andere weggebruikers om extra voorzichtig te zijn. Uw fantasie is de enige beperking voor de boodschap die u aan uw medeweggebruikers wilt doorgeven. Onze kunststof borden kunnen eenvoudig met zuignappen op de binnenkant van de achterruit worden geplaatst.


Laat andere automobilisten weten dat u een kostbare lading vervoert! Baby on boar Babe on boar Oma on board. Personaliseer één van onze originele aan boord auto stickers en laat zo iedereen zien wie er mee rijdt! Met zuignap waardoor het bord eenvoudig aan de binnenzijde van uw autoruit te bevestigen is. Safety 1st Baby On Board Met dit bordje van het merk Safety 1st maakt je iedereen duidelijk dat je een baby aan boord hebt.


Vind de beste selectie baby aan boord bordje fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit baby aan boord bordje voor de dutch luidspreker markt bij. Heb je vaak kleine kinderen in de auto? Zo weten mensen dat er kinderen in de auto (kunnen) zitten.


Baby aan boord bordje

Het waarschuwingsbordje is makkelijk met een zuignap te bevestigen. Ontdek ons Baby On Board- bordje en bevestig het aan de ruit van je auto. Bordje Baby aan boord 15x15! Kies voor thuislevering of afhaling in één van onze 3afhaalpunten.


Originele babystickers, uitgebreide keuze, snelle service! Aan de achterkant van de verpakking staat: Aanbevolen plaatsing in de onderste hoek van de achterruit van uw auto. Vóór installatie moet u de plek reinigen waarop de zuignap met alcohol wordt aangebracht. Een brede verscheidenheid aan baby bordje -opties zijn voor u beschikbaar, zoals pvc, plastic en hout. En uit voorruit stickers baby bordje.


En of baby bordje witte is. Millionen Ergebnisse hier Entdecken! Met dit superleuke bordje laat je achterliggers weten dat je een baby aan boord hebt. Bekijk het ruime aanbod Baby -artikelen bij Fun!


Het grootste aanbod plastic borden, aluminium borden en veel meer. Ontwerp eenvoudig en voordelig je eigen borden naar wens op onze website. Met deze leuke naambordjes voor de baby of kinderkamer weet iedereen het.


Baby aan boord bordje

Is het voor een jongetje of voor een meisje, het maakt niet uit, u heeft veel keus. De kleuren van het naambordje kunnen naar uw wens aangepast worden aan bijvoorbeeld de kleuren van de babykamer. Producten getagd met baby on board bordje.


Toon: Baby aan boord - Rij voorzichtig T-shirt roze. Alles voor auto maar ook fiets, aanhanger en meer op VoorAllesMetWielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts