donderdag 8 september 2016

Sidetable landelijk wit

Sidetable landelijk wit

Goossens viert het jarig jubileum met kortingen tot wel. Al onze voorraad producten bezorgen we binnen 2-werkdagen bij je thuis. Hier staat relaxen voorop.


Bekijk het aanbod online ! Binnen tot werkdagen in huis. Sparen Sie Geld auf GigaGünstig! Kies uit producten vanaf € 399. Ook een grote spiegel boven de tafel geeft een mooie en warme uitstraling.


Daar de landelijk sidetable bijna overal te plaatsen is, zult u bij een verandering van de ruimte gemakkelijk een nieuwe plek voor de tafel vinden. Omschrijving sidetable queen anne is gemaakt van oud steigerhouten blad wat in een mozaiek vorm in. Sidetable tafel steigerhout brocante Maison masion landelijk. U kunt de sidetable niet alleen in de woonkamer zetten, maar natuurlijk ook in de hal. Wanneer u visite ontvangt is een eerste indruk natuurlijk erg belangrijk.


Wanneer u een sidetable in de gang plaatst, zal dit er direct een stuk gezelliger uitzien. U kunt er namelijk mooie bloemen opzetten, maar ook heerlijke. Ans Woonshop verkoopt sidetables in landelijke stijl in de regel in een witte uitvoering. Wij hebben originele uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld de ‘ sidetable landelijk met kruispoot’. Deze staat prachtig in iedere hal, vanwege zijn eenvoud en grappige twist met de kruispoot.


Zoekt u iets meer opbergruimte? Maatwerk sidetable massiek zwart eiken. Maar naar wens ook leverbaar in diverse andere kleurschakelingen. Witte sidetable uitgevoerd in barokstijl. De sierlijke ornamenten en de golvende poten geven deze tafel een klassieke uitstraling die perfect aansluit bij een landelijk romantisch interieur.


Dankzij het stijlvolle wit komt hij echter ook tot zijn recht in een modern interieur waarin verschillende stijlen met elkaar worden gecombineerd. Het meubel bestaat uit vakken met een plank in het midden. Vind sidetable wit het nu op Kensaq. Sfeervolle landelijke oud houten sidetables of wandtafel van origineel oud hout.


Veel unieke meubelen met een sobere stoere uitstraling voor een puur landelijk interieur! Kom uw unieke robuuste sidetable van oud hout uitzoeken in onze gezellige woonwinkel of bestel online. De houten lade maakt het weer wat minder strak en geeft opbergruimte. Door de kruispoot wordt het landelijk strak. Wat is er nog meer te vertellen over deze witte landelijke sidetable ? Ben je op zoek naar een mooie sidetable wit landelijke stijl?


Bezoek dan eens de webshop of showroom van Aktie Wonen. Zevenaar en bestel vandaag nog! Kies voor landelijk eiken, luxe hoogglans wit , puur teak of modern glas. Toch liever een lager model?


Kijk dan eens voor een tv-dressoir. Maar een sidetable of een bijzettafel is meer dan een stuk tafeloppervlak: het is ook een opbergplek voor allerlei spullen. Pak ze in een mand en schuif die onderop de tafel. Bovenop de sidetable kan je naast mooie spullen ook handige spullen kwijt. Wat je stijl ook is, zoeken in onze webshop is enorm eenvoudig.


Sidetable landelijk wit

Selecteer bijvoorbeeld een materiaal waar je van houdt zoals glas, metaal, leer of hout of kies een kleur die past bij de kleuren van je interieur, bijvoorbeeld een sidetable wit. Met een paar klikken maak je snel een selectie en vindt je nog sneller wat je zoekt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts