dinsdag 13 september 2016

Raamfolie huisjes

Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. In groot en klein formaat. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 299.


Raamfolie huisjes

Maar o ja, eerst komt het sinterklaasfeest nog. Niet mijn meest favoriete feest. Vooral omdat ik niet zo fan ben van Sinterklaasversieringen. Doe daar dan ook eigenlijk nooit aan.


Maar, om dit jaar daar eens verandering in te brengen, en omdat ik vind dat dit ook leuk staat zonder dat er een feestdag bij hoort, maakte ik van raamfolie wat huisjes. Mooie raamfolie met huisjes. U kent allemaal wel de polulaire houten huisjes. Maar nog leuker zijn deze huisjes als raamfolie ! De ramen en contouren van de huisjes worden contourgesneden.


Onze raamstickers worden uitgesneden uit speciale melkglasfolie van professionele kwaliteit. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Hollandse Huisjes op privacy folie geprint. De folie is wel lichtdoorlatend!


De huisjes kan ik alle gewenste kleuren geprint worden op de folie. Deze folie kun je uiteraard ook op jouw gewenste formaat bestellen! Met statisch raamfolie decoreer je niet alleen ramen, maar zorg je tevens voor meer privacy in huis, op kantoor, op school, in restaurants, ziekenhuizen, dokterspraktijken of winkels. Het statische raamfolie is verkrijgbaar in vele dessins en eenvoudig op ramen, spiegels of andere gladde en vetvrije objecten te plakken. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen. Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties. Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Raamfolie huisjes

Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is. Sunblock glasfolie heeft een garantie van maar liefst tot jaar! Betere Reizen Beginnen bij Airbnb! Onze raamfolie is van hoge professionele kwaliteit wat makkelijk zonder luchtbellen te plakken is. De raamfolie is voorzien van een zelfklevende lijmlaag die u door middel van water gemakkelijk vast kunt plakken.


De eventuele gewenste afbeeldingen of tekst worden rondom uitgesneden in de raamfolie. Een raamsticker met figuurtjes van huisjes zoals je langs de grachten ziet. Design door Magdalena Kok. Deze leuke grachtenhuisjes geven niet alleen een heel leuk beeld maar zorgen er ook voor dat niet iedereen zomaar binnen kan kijken!


Kies dan voor deze stijlvolle grachtenpandjes raamfolie in getekende stijl. Ook is deze raamsticker heel geschikt voor bedrijven, zoals winkels of scholen. Statische stickers en statische raamfolie hebben geen lijmlaag, maar hechten door een speciale statische lading. Creëer met deze herbruikbare huisjes de leukste sfeerstraatjes op uw raam.


Er zijn diverse aanvulsetjes leverbaar zoals. Met raamfolie creëer je meer privacy zonder dat je de gordijnen dicht moet houden. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Raamfolie huisjes

Let voor aanschaf op de bevestiging. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts