woensdag 14 september 2016

Cetabever tuinmeubelbeits white wash

Snel geleverd in heel Nederland! CetaBever tuinmeubelbeits whitewash 7ml is een transparante, zijdeglans houtbescherming voor hard- en zachthouten tuinmeubilair. Tuinmeubelbeits is waterafstotend en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Op hard- en zachthouten tuinmeubilair.


Cetabever tuinmeubelbeits white wash

Door het sterk impregnerend vermogen ontstaat tevens een optimale aankleuring van de ondergrond. Beschermt tegen weersinvloeden. Het voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. De beits is waterafstotend en beschermt het hout langdurig tegen weersinvloeden.


CetaBever Tuinbeits is vochtreguleren waterafstotend en UV-beschermend. Voor steigerhouten tuinmeubelen is er ook een speciale White en Grey wash. Prima beits voor een scherpe prijs. Verft erg makkelijk en een mooi resultaat. Het merk levert duurzame soorten beits voor buiten.


Cetabever is het Nederlandse topmerk in beits en lak. Voor binnen is er ook een lijn met transparante kleuren, vloerlakken en parketlakken. Op deze manier kun je bijvoorbeeld je steigerhout op een trendy manier beschermen. Maak een keuze uit het Zweedse kleurenpallet of laat je favoriete kleur mengen op de mengmachine.


Kleurselectie Klik op de kleur voor het verschil in transparante lagen op hout. TUINMEUBELBEITS GREY WASH - WHITE WASH In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Beits Steigerhout Grey Wash.


Houd de persoon warm en rustig. Niet tot braken aanzetten. Ga aanwezigheid van contactlenzen na en verwijder ze.


Spoel de ogen onmiddellijk met stromend water gedurende tenminste minuten en houd de oogleden daarbij open. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De natuurlijke houtnerf blijft zichtbaar en de beits geeft uw hout een prachtige transparante kleur. Verkrijgbaar in en transparante variant, maar ook beschikbaar in een White en Grey wash speciaal voor steigerhout en tuinmeubelen.


Cetabever tuinmeubelbeits white wash

Zoek naar cetabever white wash op Kelkoo. Vergelijk alle cetabever white wash aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Waarvoor is dit product geschikt?


Verfwebwinkel, verkoopt verf tegen scherpe prijzen! Dit artikel is uit de collectie verwijderd of ge-update. Naast onze scherpe prijzen, bieden wij ook een gratis verzending boven de €7- ! Transparante beits kopen bij HORNBACH.


Hout kan je natuurlijk overschilderen met verf. Maar als je de houtstructuur graag zichtbaar wil houden, dan kun je beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts