vrijdag 2 september 2016

Grote vetplant

Grote vetplant

Evenals cactussen zijn vetplanten erg sterke planten. Gasteria, Peperomia en Rhipsalis. Ze verbruiken maar heel weinig water, ideaal dus als je soms vergeet om je planten water te geven. Er is dus altijd wel een vetplant die past bij jou.


Grote vetplant

De tuinschilderijen van PB-Collection zijn perfect voor elke tuin door het grote. Een vetplant vergt weinig aandacht, het voordeel is wel dat u een hele tijd plezier kunt hebben van de vetplant ! Gebruik de vetplanten om binnen uw vensterbank op te vrolijken. Fleurdirect biedt een grote variatie aan soorten vetplanten. De Vrouwentong is onbetwist de meest klassieke kamerplant in Nederlan vroeger was deze makkelijke kamerplant al enorm populair en maakt nu wederom een opmars in de Nederlandse huiskamer. De Sansevieria heeft veel bijnamen: Vrouwentong, Wijventong, Oude wijventong.


Hoe je deze vetplant ook noemt, het blijft een mooie, sterke kamerplant. De meeste vetplanten zijn gemakkelijk te vermeerderen en hebben voldoende bladeren om te proberen in een keer zonder al te veel moeite een grote hoeveelheid te krijgen. Vetplanten door middel van stekken vermeerderen.


Grote vetplant

Daarom kunnen ze grote hoeveelheden vocht opslaan. Ben je op zoek naar een specifieke vetplant of cactus, maar ben je niet zeker of je jouw vetplant kan bestellen op Plantiful. Neem hier dan eerst een kijkje naar het overzicht van al onze diverse soorten vetplantjes in het Plantiful aanbod.


De grote ronde bladeren met gaten erin zijn het unieke kenmerk van de Monstera. Ik krijg hem niet mooi op de foto, het is een grote soort vetplant. Het is een tropische, grote klimmer met een simpele gebruiksaanwijzing. Fijn als je niet zulke groene vingers hebt! Hij kan goed op een wat donkere plek staan en heeft niet al te veel water nodig.


Kamerplanten zijn de laatste jaren onderhevig geweest aan snel veranderende trends. Grote kamerplanten werden voorheen nauwelijks gezien in woonkamers en al helemaal niet in kantoren. Crassula Summerset vetplant. Een mooie grote vetplant voor in de huiskamer met pot. Een verzamelnaam voor vetplanten is ook wel succulenten.


In de zomer kan deze plant naar buiten. Een naam die aangeeft dat deze planten grote hoeveelheden water kunnen opslaan. De vetplant dankt zijn populariteit aan zijn bijzondere, vaak grillige vorm en aan de opvallende bloemen. Cactussen en vetplanten Het feit dat de cactus en vetplant veel overeenkomsten hebben, is niet heel gek. Deze planten zijn namelijk nauwe familie van elkaar.


De naam houdt in dat zulke planten grote hoeveelheden water kunnen opslaan. Wij potten graag uw grote kamerplant op in één van onze mooie, bijpassende sierpotten. Veel cactussen (ja, dat zijn ook vetplanten ) hebben dat probleem, zoals bijvoorbeeld veel Mammillaria die lastig binnenshuis groeien omdat ze specifiek water en grond nodig hebben. Bebouwing met een groendak wil zeggen dat het volledige dak (of het grootste deel daarvan) volgroeid is met levende beplanting. Vaak zijn dit vetplanten , gras maar er bestaan ook daken die een complete tuin op zichzelf vormen, met zelfs bomen en struiken.


Wel de lusten, niet de lasten. Planten fleuren elke huiskamer, hal of badkamer op, maar we willen er het liefst zo min mogelijk tijd aan besteden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts