vrijdag 23 september 2016

Placemat bamboe

Vind de nieuwste collectie. Ontdek wat onze beste placemats zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Bamboe is een snel groeiend gras.


Bovendien is bamboe een sterk materiaal en het ziet er ook nog mooi uit. Deze beeldschone, handgemaakte bamboe placemats voegen een natuurlijk, modern vleugje toe.

Leuke placemat gemaakt van bamboe. Staat erg gezellig op tafel, geeft een lekker natuurlijke sfeer. De onderleggers zijn FairTrade gemaakt in Vietnam van reepjes bamboe en touw. Om schoon te maken kun je ze afnemen met een vochtige doek. Breng uw tafel op een hoger niveau met deze placemat.


Het speciale aan deze placemat is dat het bestaat uit meerdere kleuren. Bestel deze bamboe placemat vandaag nog bij ons. Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? De placemat is gemaakt van bamboe en h.

Bekijk hier alle houtlook. Eetkamertextiel lijkt een beetje op kleding voor meubelen. Je kan er je tafel en stoelen mee opleuken zoals jij het wilt. Er zijn placemats en tafellopers om kleur en motiefjes toe te voegen en zachte stoelkussens voor extra comfort.


In onze woonwarenhuizen vind je het hele jaar door nieuw textiel. Zo kan je de eetkamer opfrissen wanneer je. Verder heeft Blokker in de collectie ook placemats gemaakt van andere materialen. Hierbij kun je denken aan hout, katoen en zelfs bamboe.


Zo brengt elke placemat wel unieke sfeer aan tafel die goed past bij de rest van het interieur. Kies uit 5producten vanaf € 45. Keukentextiel × Keukendoeken. Placemat van aan elkaar geregen stukjes bamboe , celadongroen gekleurd. Doordat bamboescheuten steeds opnieuw aangroeien kan er lange tijd van dezelfde planten geoogst worden.


Schoonmaken met een vochtige doek. Deze rode bamboe placemats zijn het perfecte accessoire voor onder het servies en bestek en kleden uw tafel met stijl aan. Met de bamboe placemats worden decoratie en functionaliteit perfect gecombineer of het nu voor de keuken-, eet- of woonkamertafel is, of voor buiten op de terrastafel, uw tafel wordt beschermd tegen krassen en vlekken.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Voor iedereen een voordeel.

Ze voegen een beetje decoratie toe aan uw tafeldekking en maken het makkelijker om na het diner op te ruimen. U kunt er zelfs uw bank of salontafel mee versieren. Bescherm je tafel tegen krassen en vuil met een trendy placemat.


Bij Xenos vind je voor iedere eethoek iets passend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts