vrijdag 23 september 2016

Keijser en co showroom

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is.


Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd. Klik hier voor een routebeschrijving naar onze showroom.

U bent van harte welkom in de showroom om onze collectie te komen bekijken. We informeren u graag over alle mogelijkheden waaronder maatwerk. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de persoonlijke wensen van de klant. Dit doen we door met maatwerk, meubelen passend te maken in het interieur. Centraal staat het maatwerk.


Ieder mens heeft eigen wensen en daarom biedt dit Nederlandse merk een ruime keuze uit stoffen en afmetingen. U zult in de showroom de stijl en de verschillende mogelijkheden van de meubelen zien in combinatie met een luxe en warm interieur.

In onze showroom kunnen we u uitgebreid adviseren. Hun showroom zien wij al een verlengstuk van onze winkel. Neem gerust met ons contact op voor het maken van een afspraak. Bekijk meer ideeën over Meubel ideeën, Meubels en Interieur. Regelmatig vernieuwen wij onze showroom , daarom kunnen wij onze showroommodellen met hoge korting aanbieden!


Voor iedereen een voordeel. Naast kalkverf kunt u ook kiezen voor verf met eiken of hoogglans afwerking. Gespecialiseerd in maatwerk.


Van product ontwerp, productie tot maatwerk staat MY Interieur voor luxueuze zitmeubelen met een persoonlijkheid. Het is onze passie om ruimtes een unieke sfeer en beleving te geven met zitmeubelen die naar uw unieke smaak worden gemaakt. De maatvoering, afwerking en kleurcombinaties passen zo bij jouw stijl en wensen. Je kan kiezen uit talloze meubelstoffen en houtkleuren. Van ontwerp, productie tot maatwerk staat MY Interieur voor luxe stijl zit banken.


Er zijn ook een bijpassende kast en bijzettafel beschikbaar. De collectie draagt bij aan prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Bestel je woonartikelen gemakkelijk online of bezoek onze vestiging.

Keijser en Co stijl banken die naar uw eigen wens en maat wordt gemaakt? Zowel speciale maatvoeringen als verschillende afwerkingen behoren tot de mogelijkheden. Niet alleen bij particuliere woningen maar ook voor een gastvrij interieur in bijvoorbeeld uw hotel of. Meer foto’s op pagina SHOWROOM. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Voerendaal (Zuid-Limburg) om de meubels in het echt te bekijken.


Van hoekbanken tot loungefauteuils ook hier kan men in maatwerk denken. Er is een ruime keuze aan originele stoffen die bestaat uit basic en stoere stoffen. We adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts