woensdag 7 september 2016

Riverdale bankje london

Hoe meer u besteedt, hoe hoger de korting. Niet te missen - Kom Langs! Bekijk ons Ruime Assortiment. Kies uit producten vanaf € 2950. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. De zitting is bekleed met taupekleurig imitatieleer dat van diamantvormig sierstiksel voorzien is. Riverdale Bankje - London - Wit 96cm. Het Chelsea bankje is een echte blikvanger in huis.


De zetel is gemaakt van een stevig frame van vurenhout met een zachte hoes van polyester. De bank is 116cm breed en is een mooie aanvulling op een modernistisch interieur.

Stijl de bank af met een aantal bijpassende kussens en een stoere plaid over de leuning. De rug- en armleuningen zijn afgerond en voorzien van verticaal stiksel. Hierdoor heeft het Chelsea bankje een romantische uitstraling. De donkere houten poten geven het bankje en stoer tintje.


Dit stoere bankje met mooi geruit motief op het zitvlak is een aanwinst voor je interieur. Hij is groot genoeg voor 2. Op zoek naar een prachtig cadeau (voor jezelf óf een ander)? Als het gaat om de bank in je woonkamer hou je van design, maar ook van comfort. Vind jouw perfecte bank bij DFS. Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt!


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Ruim assortiment online bestellen! De zitting is bekleed met beige imitatieleer dat van diamantvormig sierstiksel voorzien is.


Voor iedereen een voordeel. Dit bankje met industriële look heeft een onderstel van zwart staal.

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ontdek het assortiment van Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle. Meer weten over onze producten?


Voelt je hal nog niet helemaal af? Of zoek je nog een mooi meubelstuk voor je slaapkamer? Dat komt vast door het zwarte metalen onderstel.


The bank ’s emerging markets heritage is still reflected in the businesses based there today. Our UK operations are an important link in the bank ’s distribution capability, reflecting London ’s position as one of the world’s most liquid and international financial hubs. Click here for a map view.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts