woensdag 21 september 2016

Folie voor lampen

Ruim online Assortiment met unieke Lampen , Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Gekleurde lampen of lichtsterkte dimmen?


Zelfkleven transparant, 30cm breed en rekbaar.

Voor sfeervolle kleurverandering als het dimmen van oogverblindende lichtsterktes. Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online bij Leen Bakker! De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. De lampenfolies zijn zelfkleven lichtdoorlaten 30cm breed en rekbaar met een (haar)föhn. Lampenfolie wordt gebruikt voor zowel een sfeervolle kleurverandering als het dimmen van oogverblindende lichtsterktes.


Universeel inzetbaar en plakt op alle harde en schone ondergronden. Met een (haar)föhn rek- en vormbaar en ook eventueel verwijderbaar zonder residu.

Koop voordelig koplampfolies voor uw koplampen. Kies uit verschillende kleuren koplampfolies. De folie kan ook voor andere (creatieve) doeleinden worden gebruikt. Folie om lampen en lampenkappen mee te maken, hittebestendig en vlamvertragend pvc.


Voor elke stijl lamp hebben wij wel wat in huis. We verkopen zowel lichtfilters die direct passen op verschillende lampen , maar ook filtervellen die u zelf op maat kunt knippen. Dit folie bevestigt u dan bijvoorbeeld in een speciaal frame dat u voor de lichtbron bevestigt.


Bij ST shop verkopen we lichtfilters en folie in verschillende kleuren. Zorgt voor een mooie volle kleur - Na aanbrengen van de folie dient de beschermlaag aan de buitenzijde verwijdert te worden, deze zorgt ervoor dat, bij het aanbrengen opgetreden krasjes weer verdwijnen. Knip de lampen folie ruimschoots op maat. Gebruik een zachte rakel met vilt. Vermijd onnodig contact met de lijmlaag.


Luchtbellen Besproei indien mogelijk een lichte nevel met water over het oppervlak om luchtbellen te verwijderen. Afwerking Snij de lampen folie strak langs de rand af. Bekijk ons gehele lampen assortiment online.

Makkelijk en veilig winkelen. Topkwaliteit - De Beste Kwaliteit voor de Allerbeste Prijs. Voor de lampen van je auto is deze gekleurde, doorzichtige folie ontwikkeld.


Het product is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kenmerken: Soepel oppervlak en zelfklevend. Waterbestendig en duurzaam, geschikt voor interieur en exterieur van je voertuig. Uitstekende textuur en product gaat lange tijd mee.


Licht zwarte lamp folie voor het veranderen van de kleur voorlichten of achterlichten. Deze lampen folie is toegestaan op zowel voor als achter lampen. Een brede verscheidenheid aan lampen folie -opties zijn voor u beschikbaar, zoals afdichting en sluiting, isolatiemateriaal. Ook kunt u kiezen uit metalen, glas en aluminium lampen folie.


En of lampen folie gecoat is. Het folie is door een officiële instantie getest op brandveiligheid en begint pas te smeulen bij een hitte van meer dan 7graden. Let op, bij rechtstsreeks contact met een erg heet voorwerp, zoals een strijkijzer, kan het folie gaan bobbelen. Strijk dus eerst de stof voor je het op het lampenkap materiaal plakt.


We hebben een enorme passie voor trucks. Originele en kwalitatief goede producten en alles voor een tevreden klant. Daar gaan we elke dag weer voor. Mocht er onverhoopt iets mis gaan lossen we dat samen op, Dat is een belofte!


Veel kwekers gebruiken aan het begin simpel zwart-wit plastic om hun kweekruimte te bekleden. Voor nog geen euro per strekkende meter kun je je hieraan geen buil vallen. Kies eenvoudig voor de stijl die bij uw auto past. Wrap folie kopen doet u snel en eenvoudig bij Winparts.


De wrap folie rollen zijn van ruim formaat, zo kunt u met één rol een mooi stuk van uw auto wrappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts