vrijdag 16 september 2016

Muur glitterverf

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Glitters zijn voor meisjes altijd al favoriet tijdens het knutselen.


Maar ieder klein meisje droomt van een slaapkamer met glitters op de muur , want nog meer glitters. Dit kun je bereiken door glitterverf op de muur.

Bovendien zorgt deze soort verf voor een romantische uitstraling! Voor het mooiste resultaat kies je voor de beste metallic-, glans- en glitterverf van de hoogste kwaliteit. Bij Praxis heb je een ruime keuze uit verschillende soorten verf. Selecteer jouw favoriete kleur en creëer het effect van jouw keuze. Verfmateriaal De muur in je slaap- of woonkamer schilder je het beste met een blokwitter.


Geef je schilderwerk een extra touch met deze transparante glanzende muurvernis op waterbasis. Deze muurvernis met glitters is ademen reukarm, sneldrogend en beschermt donker geschilderde muren tegen witte vegen en vervuling.

Inhoud: 5ml (goed voor ongeveer m2). Deze transparante substantie is GEEN lak dus geen glimmende laag op de muur. Dit produkt is op waterbasis en biologisch afbreekbaar. Brignola-Colori Luce glitterverf is geschikt voor muren en houten oppervlakken en is voorzichtig afwasbaar (schoon te maken) na weken droogtijd. Luce kan aangebracht worden met een Brignola roller of met (airless) spuitpistool.


Muur verven met glitterverf Histor Highlights zijn een droom voor elke experimentele creatieveling. De highlights geven schitterende accenten aan je verfwerk – letterlijk en figuurlijk. Tip: Gebruik glitterverf in een ruimte of op een muur waar veel licht op valt, dit versterkt het effect. De KARWEI Happy Colours muurverf mix glitter 5ml maakt onderdeel uit van de Happy Colours serie.


Dit is een speciale lijn verven die bedoeld is voor kinderkamers. Glitterverf kun je het beste aanbrengen met een blokwitter of een kwast. De verf is geschikt voor toepassingen binnenshuis zoals voor muren , deuren en meubeltjes. Je kunt de verf rechtstreeks aan brengen op geschilderde muren of hout.


Koop je glitterverf op onze website. Op onze site Brico - BricoPlanit, kun je snel en eenvoudig vergelijken en kiezen uit ons assortiment glitterverf. Bestel je verf met alle nodige accessoires en laat alles thuis of in een winkel naar keuze bezorgen.

Wil jij weten hoe je dit kunt aanpakken? Lees snel verder op vtwonen om inspiratie op te doen. Ga jij voor een opvallende muur ? Wij zetten de beste metallic verf, glitterverf en special effect muurverf op een rij.


Je geeft je verfwerk er een schitterend accent mee – letterlijk en figuurlijk. Met transparante glitterverf tover je elke kamer of ruimte om tot een waar feestje. Je brengt het heel eenvoudig aan over een gekleurde wand waardoor er een leuk en speels effect ontstaat.


Geef de slaapkamers van de kinderen of de muur in de gang een vrolijke en feestelijke uitstraling. Breng Glitters Op Je Muur aan op een mooie bijpassende ondergrond kleur. Maar ook een witte ondergrond is zeer geschikt. Het resultaat is altijd verbluffend. Poeder Mix EXTRA: Met 2x zoveel glitters.


Laat je niks wijsmaken door ontevreden mensen. Wij hadden trouwens in ons vorige huis ook al glitters op onze muren. Ook geen glitter losgelaten. Na jaar zat het nog steeds op de muur. We zijn toen jaar geleden verhuisd en hebben het meteen weer genomen.


Het zit nu dus ook alweer jaar in ons nieuwe huis op de muur. De Histor heeft een speciale lijn. Voor glittermuren, metallic muren ed.


Wat ik zou doen (maar ik doe ook vaak dingen die totaal niet goed uitpakken maar daar sta ik bekend om ) is de muur de gewenste kleur verven en daarna glitters met (doorzichtige) vernis in een emmer mixen en daar dan weer de muur mee verven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts