vrijdag 9 september 2016

Pastaborden blokker

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. In het assortiment van Blokker vind je pastaborden met of zonder dessin.

Kies voor een pastabord in één kleur of kies juist voor een pastabord met een patroon die past bij de uitstraling van je overig servies. Deze pastaborden , gemaakt van porselein, hebben een diameter van cm. De borden zijn ook goed te gebruiken als soepbord. Er worden pastaborden in totaal geleverd.


Ook voor dinerborden, gebaksbordjes, ontbijtborden, pizzaborden en pasta borden zit je bij Blokker. Pastaborden zijn een must voor de echte pastaliefhebber. Hierdoor passen jouw tortellini, penne of tagliatelle er perfect in.


Bord met diep gedeelte en brede rand. Een pastabordenset is de beste manier om jouw gasten een lekkere pasta te serveren.

Prachtig gekleurd servies voor een zeer originele presentatie van gerechten. Een erg populaire keuze zijn pastaborden in het wit. Door deze tint straalt het bord elegantie uit en kunt u uw gerecht in stijl opdienen aan uw gasten. Wilt u een iets modernere uitstraling?


Dan kunt u kiezen voor een driehoekige of vierkante vorm of voor pastaborden in het wit met opdruk. Jouw heerlijke pasta, salade of soep ziet er nog lekkerder uit op één van de stijlvolle diepe borden uit het assortiment van Xenos. Meer servies bij Blokker Behalve ontbijtborden, kun je bij Blokker nog veel andere bordenkopen.


Nog op zoek naar ander servies? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment! Met een diepte van centimeter kan er veel pasta in het bord. Het pastabord is gemaakt van porselein en heeft een decoratieve rand. Servies Amsterdam is een basic, strak ogend servies, gemaakt van aardewerk.


Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice.


Veelgestelde vragen Belangrijke. Kies uit onze ruime collectie serviesgoe zoals complete sets of losse borden, schalen en diepe borden. Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past.

Borden koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts