woensdag 28 september 2016

Chocoladefondue fontein

Chocoladefontein eenvoudig bestellen op beslist. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Chocoladefondue fontein

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dat kan niet anders dan een hele gezellige chocoladefondue worden. Je kunt lekker makkelijk de kom die je hebt gebruikt om de chocolade te smelten op tafel zetten, maar het staat wel iets minder gezellig.


Een chocoladefondue setje kan dus ook, maar vergeet dan niet regelmatig te roeren. Ben je klaar, blaas het kaarsje. Deze chocolade fontein ontworpen voor thuisgebruik kan een geweldige aanvulling zijn voor kleine feesten en chilavonden met je.


Het simpelst is natuurlijk om chocolade te kopen die speciaal gemaakt is voor gebruik in een fontein , maar er zijn ook andere opties. Zo kun je ‘gewone’ chocoladesoorten voor gebruik geschikt maken. Dit doe je door een eetlepel cacaoboter toe te voegen per circa 3gram chocolade. Een mooi diner sluit je feestelijk af met chocoladefondue.


Een feestje voor de zoetekauw en een mooi plaatje op tafel. Lekker met fruit of noten. Vind recepten voor dit bijzondere dessert bij Allerhande. Liever onze meest gehuurde fontein XXL huren?


Met deze chocoladefontein heeft u een echte blikvanger op uw feest. Met een hoogte van maar liefst 103cm is dit de eyecatcher van elk feest. Of gaat u voor de grootste chocoladefontein van Nederland? Met 137cm hoog torent deze fontein overal bovenuit.


Maakt van iedere party een echte speciale gelegenheid! Tristar schokoladenfontaine, A, verpakking van metallic. Of wat dacht je van een heuse fontein.


Chocoladefondue fontein

Dip maar eens zo’n vrolijke Jalapipi met marshmellow in die super lekkere Belgische chocola. Of hou een verse aardbei in de fontein en maak er een echte Chocobomba van. Wilt u op een zondagmiddag eens iets bijzonders serveren bij de thee, een bijzondere traktatie op kinderfeestje serveren of een apart nagerecht, dan kunt u denken aan een chocolade fondue of fontein. Hieronder treft u een aantal recepten, tips en trucs aan. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Lange vingers zijn ook zeer lekker bij chocoladefondue. Ik doe het zelf altijd met pure en melk chocoladerepen. Wij hebben een fontein en daar moet olie(?!) bij en geen room. Vergeet dan ook het toetje niet en zorg ook zeker dat uw gasten hier nog een gaatje voor over houden. Een leuk toetje om uw diner mee af te sluiten is een chocoladefondue.


Wij adviseren u welk type chocoladefontein het beste past bij de toepassing die u voor ogen heeft. De belangrijkste pluspunten van onze fonteinen zijn de hoge afwerkingskwaliteit en bedrijfszekerhei de handige installatie, bediening en schoonmaak, en de geluidsarme werking. Als jij dat ook bent dan is chocoladefondue echt iets voor jou.


Kies chocolade uit die goed smelt en verwarm dit in een pannetje. Zet het als het gesmolten is en goed heet midden op tafel op een warmhoudplaat. Nu is het tijd om te dopen.


U zeker weet dat deze groep dit vermogen kan leveren. Draai de temperatuursknop tot de hoogste stand en zet de bedieningsknop op “Preheat ” (verwarmen) om de fontein op te warmen. De fontein heeft ongeveer minuten nodig om voldoende warm te worden. Tot onze teleurstelling wordt de fontein echter niet geleverd met een bamifilter. De melkchocolade van de Aldi vind ik het lekkerst en voor de fontein verdunnen met zonnebloem olie.


Andere chocola kan ook, maar die van de Aldi is erg lekker. Uiteraard kun je ook puur of wit nemen. Je hebt minimaal 8gram nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts