woensdag 21 september 2016

Polyurethaan lak spuitbus

Overige rubbersoorten zijn op aanvraag leverbaar. Vind polyurethaan lak als je nu zoekt. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Ze leveren alleen zijdeglans PU- lak.


Heb hen nog speciaal gevraagd of ze niet ook hoogglans hadden, maar om één of andere gekke reden hebben ze dat niet in spuitbus. Een potje is eigenlijk maar een last resort, omdat ik ten eerste niet zo veel nodig heb, en omdat ik het liever aanbreng met een spuitbus , dan met een borstel.

Polyurethaan Vernis is verkrijgbaar in Mat. Verzegelt, beschermt, versterkt en niet vergelend. Geschikt voor ongeveer 2Mper spuitbus. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van de juiste polyurethaan lak of heeft u advies nodig over de juiste manier van aanbrengen?


Omdat de spuitbus op basis van 2-componenten is, is deze lak krasvast en stootbestendig. Onze professionals helpen u graag. Krassen worden hierdoor tot een minimum beperkt.


Helaas zijn de volgende RAL-nummers niet leverbaar in een 2K spuitbus omdat dit metallic en parelmoer kleuren zijn.

Eigenschappen : verdunde polyurethaan lak , product met twee componenten (grondverf en verharder). Het drogen en het verharden (polymerisatie) gebeuren dankzij de verharder. Het zijn afwerkingen en het is daarom niet nodig om deze te lakken. Snelle versie voor verchromen Onze snelle lak laat maal sneller een snelle uitharding toe. Ik was in de veronderstelling dat autolakken op oliebasis waren.


Dan ga ik daar maar eens mee experimenteren. Ik heb nog wat van mijn oude lak , zal het eens op een stukje hout uittesten. Ik had ook gekeken naar naar het vullen van spuitbussen. Als leek lijkt alle verf op elkaar.


Om de verschillen duidelijk te maken, heeft Verfwebwinkel de belangrijkste verfsoorten voor je op een rij gezet. Motip spuitvernis transparant hoogglans 4ml is een sneldrogende transparante lak voor decoratieve doeleinden. Met coatings op basis van polyurethaanchemie kunnen deze eisen worden gehaald.


In de jaren zijn polyurethaan of PU-afwerkingen ontwikkeld voor de industrie. De grote druk- en treksterkte en vloeistofdichtheid van het materiaal waren met name in de zware industrie belangrijke factoren. Spuitlakken zijn gemakkelijk in gebruik en in allerlei kleuren verkrijgbaar.


Door het diverse assortiment is er voor iedereen de juiste spuitlak te vinden. Koop je spuitlak bij HORNBACH, over de prijs hoef je niet in te zitten, HORNBACH biedt namelijk de laagste prijsgarantie! Bent u op zoek naar de juiste spuitbus of primer maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste spuitbus of primer adviseren.

Hierdoor is PU naast buigzaam ook sterk en slijtvast. Heeft er iemand een tip waar ik poly lak kan vinden (bij voorkeur in België of anders te bestellen via www)? Liefst in spuitbussen maar blik mag ook. Bestel hier eenvoudig polyurethaan lak in de aanbieding.


Een spuitbus met polyurethaan schuim wijkt van de andere af, omdat die spuitbus ondersteboven gebruikt wordt. Ik ben voor een halsrestauratie op zoek naar een spuitbus PU - lak , liefst zelfs hoogglanzend. Bij Voxhumana hebben ze wel PU - lak , maar enkel zijdeglans. De blanke lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting.


De lak is kras- en slijtvast en is bestand tegen normale huishoudchemicaliÃn en alcoholische dranken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts