woensdag 14 september 2016

Baobab kaarsen

Bekijk de hele Collectie op Vanhie. Het glas van de Triskell- kaars is bedekt met een zeefdruk van goud en platina dat een weelderig delicaat effect heeft. De transparantie van het motief op het glas maakt de vlam zichtbaar en deze kaars verlevendigt op flamboyante wijze de omgeving van het glas.


Kaarsen kunnen net dat extra beetje warmte en sfeer geven aan je huis. BAOBAB NIRVANA - HOLY Uit de beperkte Nirvana-editie, de geurkaars Holy is de kaars die de elementen het meest oproept.

Het met de mond geblazen glas met blauwe golven doet de vlam verschijnen en verspreidt een rustgevend licht in uw interieur. Ontdek het uitgebreide assortiment. Gratis bezorging en retour.


In de collectie kun je je hart ophalen als je jouw interieur compleet wil maken met een uniek item. De adembenemende landschappen van Tanzania vormden de inspiratiebron voor dit stijlvolle Belgische merk. Voer een locatie om de dichtstbijzijnde winkels.


Baobab Collection kaarsen bij de Bijenkorf.

Op zoek naar een actieve rondreis, familiereis, singlereis of fietsvakantie? Kies uit 1producten vanaf € 95. De stijlvolle kaars in een mooi vormgegeven glazen pot heeft lonten en gaat 4branduren mee.


Onvergetelijke groepsreizen met individuele vrijheid. De Platinum geurkaars van baobab verstrã MT een balsamisch, houtachtige, frisse en. Vooral de natuur, in al zijn schoonhei staat model voor de volledige collectie. In ons assortiment kaarsen vind je allerlei prachtige sfeermakers voor in huis: van geurkaarsen tot geurbranders en reguliere geurloze kaarsen. Vele aanbiedingen bij bol.


Door het gebruik van enkel pure ingrediënten hebben de geuren een diep en sterk bereik. Met als resultaat een ruime collectie aan exclusieve geuren zoals het luxe “Black Pearls” met geurnoten van gember en zwarte roos of het verfijnde “Lazuli” met ondertonen van muskus en kardemon. De Oranjerivier, de grootste rivier van Zuid-afrika, stroomt van de Drakensbergen in Lesotho in westelijke richting verder door de Kalahari, de Namibische woestijn. Elke kaars vertelt een nieuw verhaal: de naam, het parfum en de gebruikte methoden zijn nauw met elkaar verbonden materialen. Ook de designs zijn voor elke geurkaars uniek.


Ze zijn nog nieuw in doos. BABOBA is een natuurlijke, ecologische en biologische speciaalzaak in Asten en Eindhoven en een shop in shop in Uden.

Zes soorten stammen uit Madagaskar , twee nauw gelijkende soorten uit het vasteland van Afrika en één soort uit Australië. Verschillende kleuren, geuren en formaten! Een reis over de door rust en ruimte omgeven Afrikaanse savanne gaf haar de inspiratie om handgemaakte geurkaarsen te gaan maken. Het volledige productieproces van deze kaarsen is handwerk.


Geïnspireerd door de fascinerende Tahitiaanse parels waarvan de reflectie kan variëren van zilvergrijs tot antraciet, kleed de Black Pearls kaars zich aan met een donker en mysterieus effect. De geur van Black Pearls , zowel sterk als subtiel, is een unieke combinatie van gember en zwarte rozen. De kaarsen zijn er in vijf verschillende afmetingen van mini tot maxi tot achthonderd branduren. Deze fantastische geur kaarsen vullen jouw interieur met een lekkere geur en geven een prachtig licht.


Met hun bijzondere geuren en dito houders, zijn de geurkaarsen van het Belgische merk BAOBAB in een mum van tijd bekend geworden. Om je de magie van de kaarsen in het echt te laten beleven, opent het label een pop-up winkel in het centrum van België’s bekendste modestad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts