dinsdag 13 september 2016

Kinder wekkerradio met projector

Buy 1 Guaranteed Tickets On SeatGeek. Use Dealscore to Find the Best Deals on SeatGeek. Specialistisch advies nodig? Met zo’n wekkerradio ontvang je meer radiostations dan met FM en heb je minder last van ruis. Naast de standaard wekkerradio ’s bestaan er ook wake-up lights die je op een natuurlijke manier wekken doordat ze de zonsopgang nabootsen.


Een uniek deel van ons assortiment bestaat uit projectiewekkers.

Een wekker met projectie is een alarmklok en projector in één. De radio beschikt over twee wektijden, waarbij je kunt kiezen of je gewekt wilt worden door je favoriete radiostation of een buzzer. Je kunt twee verschillende wektijden instellen en kiezen tussen een buzzer of de radio om mee wakker te worden. Wekkerradio met projectieDit is een unieke wekkerradio ! Je kunt bovendien ook kiezen om met je favoriete radiozender wakker te worden!


De FM-radio met PLL-tuner heeft voorkeuzezenders. Deze kleurrijke draagbare Muse M-1KDG wekkerradio met vrolijke print is de ideale wekkerradio voor elke kinderkamer! De mogelijkheid om je favoriete radio station op te slaan door middel van de voorkeuzezenders.

De wekker is uitgerust met 2. LED Licht en Projector Alarmklok - Wekker. Wekker met projectie - Display klok - Wekker kind - Inclusief Kabel (11). Zo kun je elke dag ontwaken met de geur van vers gebakken croissantjes of vers gemaaid gras. Planes Alarm Clock Projector met Radio.


Druk op de project knop om de tijd en Disney Cars vliegtuig op het plafond te projecteren. Luister naar verschillende geluidseffecten door op Dusty te drukken. Ben je bang in het donker druk dan op de basis om een nachtlampje aan te doen. De tijd wordt digitaal weergegeven op een lcd scherm.


Heel simpel: neem een wekkerradio en ga goed gemutst de dag tegemoet. Als je de dag zonder muziek of sprekers wilt beginnen, dan kies je voor een alarmklok met sluimerfunctie. Bekijk ons unieke assortiment projectors. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Zo kun je met behulp van de ingebouwde microfoon zelf een geluid opnemen dat je wilt afspelen als wekker. Bijvoorbeeld je favoriete muziek of misschien wel de stem van je ouders!


In slaap vallen met muziek.

Val je graag in slaap met een muziekje op de achtergrond? Dan is de sleep-functie op deze wekker met projectie echt iets voor jou. Word wakker met muziek dankzij je wekkerradio. Info over wekkerradio met projector.


Resultaten van zoekmachines! Het geluid van een wekker of wekkerradio betekent voor velen de start van een nieuwe dag. Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van groot belang. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Er zijn verschillende soorten projectoren te vinden. Zo zijn er babyprojectoren die ook een rustgevend muziekje kunnen afspelen om uw kind in slaap te helpen. Daarnaast zijn er veel verschillende vormen te bedenken.


Denk daarbij aan babyprojectoren die op een nachtkastje te plaatsen zijn, knuffels, projectoren die je kunt ophangen en lantaarns.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts