maandag 12 september 2016

Auto stickers verwijderen

Kies of upload een ontwerp. Zoek naar auto beletteren op de nieuwe KensaQ. Alle autostickers vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw autotuning.


Autostickers op juiste wijze plakken en verwijderen – zo doe je dat Auto -onderhoud Van de beroemde “Baby aan boord”, of “XXX rijdt mee” tot racestrepen, de geblokte vlag of vlammen aan de zijkant: alle autostickers voor de auto hebben één ding gemeen: hun verwijdering is vaak zwaar werk en kan zelfs de lak in gevaar brengen. Het verwijderen van stickers kan nogal een lastige klus zijn.

Hoe langer een sticker op de ondergrond zit, hoe vaster deze zit. Hoe vast is niet alleen afhankelijk van hoelang het erop zit, maar ook op welke ondergrond geplakt is. Ik heb voor het verwijderen van stickers en lijmresten altijd maar product gebruikt en dat is eco orange van WINclean (PROwin). Het nadeel alleen is, dat je dit niet in een winkel koopt, je zult dit moeten bestellen.


Bij WN Autopoets kunt u uw oude vinyl plakletters of belettering laten verwijderen zonder dat dit schade aan de. Hoe autostickers verwijderen van jouw voertuig? Autostickers verwijderen kan heel wat tijd en moeite kosten, zeker als je het nog niet eerder hebt gedaan.


En hoe langer de sticker vastzit, des te lastiger het is om deze weg te halen.

Hoe verwijder je stickers van je auto ? Heb je net een auto gekocht, of ga je jouw auto verkopen en zit er een sticker op die je liever kwijt dan rijk bent? Wil je die stickers verwijderen van je auto ? Lees hoe je de autolak beschermt en veilig de sticker verwijdert van de auto. Het beste is om tijdens het verwijderen van de stickers voorzichtig te werk te gaan en zelf goed te kijken of toch de ondergrond op een verborgen zwakke plek niet meekomt. Na het verwijderen van de stickers kunnen lijmresten achter blijven.


Recente berichten in jaar oude autostickers verwijderen. Auto stickers verwijderen is iets wat u wellicht prima zelf kunt. Met een föhn en veel geduld komt u een heel eind. Wij kunnen het tien keer sneller met een krasvrij eindresultaat.


Bij u ter plaatse, ook tijdens de weekends of ’s nachts. Dé oplossing voor autostickers en belettering! Zonder twijfel de beste methode voor het snel en schadevrij verwijderen van autostickers , plakletters en belettering is droogijsstralen.


Met deze techniek wordt droogijs in een luchtstroom onder druk op de stickers gespoten, waardoor deze bevriezen, verpulveren en als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hoe kan ik (oude) stickers verwijderen ? Mijn vraag dus, hoe kan ik deze (lelijke) stickers verwijderen zonder natuurlijk de lak te beschadigen. Bijkomstig had mijn vader me gevraagd of die lettertjes op de koffer (520d) ook nog verwijderd zouden kunnen worden.


Toen hij de wagen bestelde heeft hij daar eigenlijk niet opgelet en hij vindt het mooier zonder.

Vooral bij autostickers is dit. Stickers moeten liefst lang blijven zitten. Stel, je hebt een sticker op je auto. In dit blog geven we vijf tips hoe je autostickers kunt verwijderen.


Een methode die veel toegepast wordt om stickers te verwijderen is deze te verwarmen met een föhn. Is uw wagenpark aan nieuwe belettering toe? Of heeft u een auto gekocht waar nog belettering op zit?


Neem dan eens contact met ons op. Wij verwijderen stickers door middel van specialistische apparatuur, waardoor er geen resten meer zichtbaar zijn op de autolak. Eventueel maken wij de auto klaar voor de nieuwe belettering. Hoe moet ik mijn autostickers verwijderen van mijn wagen?


De truc met de haardroger werkte niet. U kunt bij ons terecht voor het gespecialiseerd laten verwijderen van (reclame) stickers en lijmresten op uw auto. Heeft u last van oude plakresten van stickers ? Hierna zal de sticker zeer stevig en lang blijven zitten. Mocht u op een gegeven moment de auto stickers toch van uw auto willen verwijderen is dit geen probleem. Ondanks de stevige hechting laten de autostickers geen tot weinig lijmresten achter.


Wel moet u de folie voldoende verhitten tijdens het verwijderen. De meeste stickers die ik moet verwijderen bij reparaties, verwijder ik met een haardroger. Naar ondervinding is dit de meest snelle én effectieve manier.


Enkel zien dat je ze warm genoeg maakt zodat de lijm mee loskomt, maar niet te heet zodat je je verflaag niet beschadigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts