dinsdag 6 september 2016

Paneeldeuren jaren 30

Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! Jaren ’ deuren in stijl. Deze stijl zien we steeds vaker terugkomen in het interieur waardoor oude paneeldeuren steeds populairder worden. Oude paneeldeur jaren -nr.


Al onze oude paneeldeuren zijn van.

Bruynzeeldeuren 2-3-4-5-vlaksdeuren. Deuren in de jaren ’ stijl geven uw woning een authentieke uitstraling. De deur kan naar wens worden uitgevoerd met dichte panelen of met glas. Om de jaren ’ stijl nog meer te versterken kunnen de deuren voorzien worden van glas in lood en een deurlijst. Onze collectie jaren deuren heeft veel overlap met onze collectie paneeldeuren.


Gedurende de dertiger jaren werden paneeldeuren namelijk veelvuldig toegepast. Bent u op zoek naar een oude paneeldeur zoek ze gelijk thuis uit. Je kan diverse maten gelijk invoeren oplopend en aflopend met 0. Soms moet je een stukje afzagen om de juiste maat te krijgen.

Kies voor paneeldeuren in de jaren stijl. Ben je op zoek naar jaren deuren, dan zit je met een paneeldeur goed. Deze houten binnendeuren zien er verfijnd uit door hun gedetailleerde profiel en bijbehorende bossing.


Combineer je de deur met een glaspartij en glas in loo dan heb je nog een typisch element uit deze bekende jaren te pakken. Antiek tweedehands gebruikt. Ruime keuze uit diverse paneeldeuren Shop hier bijzondere paneeldeuren met een jaren stijl.


Bij Destijdsch vindt u een enorm aanbod oude paneeldeuren uit de jaren 30. Onze oude paneeldeuren zijn afkomstig uit oude slooppanden zoals oude kloosters, boerderijen, scholen en arbeidershuisjes. Kijkt u dan hieronder of er iets voor u tussen zit.


Uw paneeldeur op maat gemaakt, geen concessies, ik maak de deur die u wilt. Op de foto ziet u een voorbeeld. Rechts is de originele deur, links de deur die ik gemaakt heb in opdracht van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in historische bouwmaterialen weer bruikbaar te maken voor een woning van deze tijd.


In ons assortiment vindt u een grote diversiteit aan jaren deuren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor jaren deurenbeslag. Zo hebben wij glas in lood deuren, oude eiken deuren, paneeldeuren , schuifdeuren en kamer en suites. LEEN adviseert in de verkoop en het toepassen en verwerken van oude en historische bouwmaterialen (bijvoorbeeld het plaatsen van kamer-ensuite deuren, paneeldeuren , schouwen etc.) Wij bieden de mogelijkheid om de gekochte deuren te laten plaatsen door een ervaren vakman. Paneeldeur Eenvoud van hoge kwaliteit met mooie afwerking.


Wij hebben een netwerk van timmerlieden die u graag helpen.

Trends uit de jaren dertig: royale deurpanelen, robuuste deurstijlen, bijpassend beslag en ramen voorzien van glas in lood zijn de inspiratie voor deze deuren. Het krukgat zit vanaf de onderzijde op een standaardhoogte van 105cm. De jaren stijl is ongekend populair.


Steeds meer mensen zijn op zoek naar een nieuw huis waarin nostalgie en traditie een grote rol spelen. De originele huizen uit de jaren kenmerken zich door karakteristieke details zoals een erker, glas-in-lood ramen en paneeldeuren. Wijdeco kan een kopie maken van de originele houten paneeldeur. Ook voor een nieuwe situaties kunnen we binnendeuren maken.


Glas in lood en dichte paneeldeuren. Wij maken jaren ‘ paneeldeuren met glas in lood die als tussen- of suitedeur gebruikt kunnen worden. De deuren hebben in het bovenste gedeelte meerdere glas in lood raampjes. Zuiver met mat facetglas eenvoud Zuiver met blank glas De paneeldeuren uit het jaren ’20-’ programma zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels.


Dankzij de hoogwaardige afwerking zijn de deuren makkelijk af te lakken. De ontwerpen zijn legendarisch en karaktervol en passen prachtig in jaren. Je vindt ze in onze webshop bijvoorbeeld als volledige paneeldeur met de typerende verdeling in drie of vier panelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts