donderdag 29 september 2016

Zweefparasol met led verlichting

Bestel bij ons snel uw LED verlichting! Met een minimale garantie van jaar geniet u optimaal van zuinige LED -lampen. We zijn ook bekend van radio en tv. Altijd de juiste kleur licht.


Sfeer voor een gunstige prijs.

Gratis verzending vanaf €2-! Deze parasol wordt exclusief voet en hoes geleverd. Parasols niet gebruiken bij veel wind. Van het merk Tierra Outdoor, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor.


Zo kan je deze overdag onbezorgd laten opladen en wanneer het donker wordt inschakelen. Verder heeft het parasoldoek een gewicht van 1gram per vierkante meter, wat de stevigheid van de stof aangeeft. De zweefparasol met leds op zonne-energie is gemaakt uit een lichte, aluminium stok in de kleur zwart en een polyester doek in de kleur zwart met een diameter van meter.

Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Groot aanbod tuinartikelen online! SenS-Line parasol met LED verlichting vierkant 270x210cm. Materiaal Aluminium frame met polyester parasoldoek Het frame.


Maar als het zonnetje eenmaal gezakt is, dan heeft hij nog steeds genoeg functie. Met de ingebouwde parasolverlichting maak je van je terras of tuin een sfeervoller geheel. De stalen ribben van de parasol zijn namelijk voorzien van LED - verlichting. De aluminium baleinen van deze mooie Hawaii parasol zijn voorzien van LED verlichting. In ieder balein zit een LED strip welke werkzaam is op een accu.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Zodra het schemert springen de ingebouwde led -lampjes aan. Deze elegante hangende parasol is de perfecte keuze om wat schaduw te creëren en.


Het solarpaneel bovenop de parasol laadt overdag op, je hebt dus geen elektriciteit nodig. Dit is een nieuwe LED - verlichting waarbij er strips in de parasol geklemd worden, deze verlichting is evenals de Accento draadloos en dat maakt hem een. Zweefparasol antraciet met led verlichting.

Heeft een diameter van meter, een grijze polyester doek en LED -lichtjes op zonne-energie. LED - verlichting systeem via, zonnenstraal of op sector, Stevige aluminium structuur, bedekt met donkere grijze verf, Zeer grote maat! Hoes inbegrepen, Inclineerbaar, vouwend en plooibaar met een 360° rotatie. De Luce is een praktische tuin parasol met een sober en elegant design. In een handomdraai bij u geleverd.


Verlichting voor 22u bestel morgen in huis. De zweefparasol ARUBA LED ANTRACIET is een mooi parasol voor in uw tuin. Het parasoldoek is gemaakt van UV-beschermend en anti-vervagend polyester, waardoor het je optimale bescherming tegen de zon biedt en gemakkelijk schoon te maken is. Met afmetingen van 250x2cm wordt een ruim oppervlak beschermd tegen de.


Led parasol verlichting nieuw in doos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts