maandag 26 september 2016

Hornbach stekkerdoos

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. HORNBACH biedt je een ruim assortiment aan stekkerdozen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Een stekkerdoos werkt hetzelfde als ieder ander.


Inpluggen in het stopcontact dat op netstroom staat.

Online bestellen of online reserveren en afhalen in je vestiging! Je kunt de stekker in het stopcontact stoppen en vervolgens de voeding van de lamp erin. Stekkers koop je bij HORNBACH. Hiermee kun je bepalen om welke tijd de lamp aan- en uit gaat.


Ze helpen bij het verbreden van je stroomnetwerk en kunnen soms helpen op plekken waar je met je stopcontact niet komt of in kleine ruimtes waar je maar even stroom nodig hebt. Losse stekkerdozen van GAMMA kun je in huis gebruiken voor het creëren van extra stroomaansluitingen. Zo kun je meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien.


Er zijn bij GAMMA ook stekkerdozen met usb-aansluiting verkrijgbaar. Bij Praxis bieden wij zowel snoeren als losse stekkers aan.

Dit zijn dè materialen voor de juiste en veilige werking van je verlichting. Op deze contrastekker sluit je een apparaat eenvoudig aan. Om meer stroompunten te creëren sluit je bijvoorbeeld een stekkerdoos aan, waardoor je meerdere apparaten of verlichting tegelijkertijd kan gebruiken.


Een alternatief voor verlengsnoeren waarbij je graag meerdere stopcontacten wil hebben, is de haspel. Verlengsnoeren van verschillende lengtes en voor binnen en buiten bij KARWEI! Bestel direct online of bezoek een bouwmarkt! De kabel van de stekkerdoos is meter lang. De Brennenstuhl 4-weg verdeeldoos met schakelaar meter heeft een aantrekkelijk design en heeft een makkelijke platte stekker.


Hij is eenvoudig te bevestigen d. De voudige stekkerdoos met overspanningsbeveiliging van Brennenstuhl beveiligt uw aangesloten apparatuur tegen overbelasting en kortsluiting. Daarnaast kunt al uw aangesloten apparatuur direct met één knop van stroom voorzien of de stroomtoevoer stop zetten. Een zwarte stekkerdoos met drie stopcontacten. Het snoer is van textiel en ongeveer 1. De stekkerdoos heeft een platte stekker die verdwijnt in je stopcontact, dit kan handig zijn achter kasten.


Je kan de stekker heel eenvoudig uit het stopcontact halen door gebruik te maken van het hendeltje. We hebben alle soorten en maten, voor binnen en buiten. Bekijk hier het ruime assortiment van KARWEI.


Leg zelf het elektra aan met ons assortiment kabels, schakelaars, stopcontacten en meer.

Chacon geaarde verlengsnoer van maar liefst meter. Professionele stekkerblokken voor thuis of op kantoor. Bekende merken zoals Bachmann, Evoline en Kondator. Maak uw keuze en ontvang snel uw stekkerblokken en stekkerdozen.


Het grote probleem van stekkerdozen en adapters is dat de contacten naast mekaar zitten en dat de adapters mekaar in de weg gaan zitten. Daar hebben ze hier iets op gevonden. De cubus zit verpakt in een rechthoekig doosje, waardoor de elektriciteitskabel zelf niet in de weg zit.


Brennenstuhl is een internationaal toonaangevende onderneming in elektronica en elektrotechniek en biedt een hoogwaardig assortiment van apparaten voor stroomverdeling en veilighei zoals kabelhaspels, kabelboxen, stekkerdozen , rookmelders en meer. Inbouw stekkerdozen van hoge kwaliteit. Onze stekkerdozen zien er niet alleen mooi uit maar zijn van hoge kwaliteit zo bieden we onder meer de stekkerdozen van Bachmann aan. Er zijn in te bouwen stekkerdozen met meerdere stopcontacten en ook stekkerdozen waar contactpunten gecombineerd worden met USB poorten. Heb je de stroom niet altijd nodig?


Bijvoorbeeld alleen tijdens de feestdagen om je kerstboom te verlichten? Met de handige stekkerdozen en verlengsnoeren leg je elektriciteit waar je maar wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts