vrijdag 21 december 2018

Houten dienblad goedkoop

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Meubels voor de laagste prijs.

Ruim aanbod horeca dienbladen. Als je op zoek bent naar een dienblad dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Van grote rechthoekige dienbladen voor op je tuintafel tot aan een butlertray en schootdienbladen. Door de ruime afmetingen kan je er van alles mee verplaatsen. Dienbladen koop je eenvoudig online bij bol.


Er zitten stevige handvaten op om het dienblad goed recht te houden. Het dienblad is gemaakt van bamboe en heeft een authentieke uitstraling. Decoratieve en goedkope dienbladen.

Feestje of gewoon gezellig bezoek? Dan is een dienblad altijd handig. Zo is er voor iedere stijl wel iets. Kies voor een houten , moderne, of een metalen klassieke uitstraling.


Naast het praktische, kun je een dienblad natuurlijk ook decoratief gebruiken. Houten dienbladen of kisten nodig? Wij zijn uw groothandel gespecialiseerd in blank houten gebruiksartikelen! Blokker beschikt over een divers assortiment aan dienbladen. Van plastic dienbladen tot kunststof dienbladen.


Dit sterke en klassieke houten dienblad van Blomus is de Borda en dit dienblad zorgt dat u stijlvol eten en drinken kunt opdienen. Dit mooie dienblad is gemaakt van mooi en stevig eikenhout en dit zorgt voor een traditionele en rustieke uitstraling. Een dienblad is naast praktisch ook decoratief te gebruiken. Hierbij heb je veel keus in materiaal zoals hout, kunststof, melamine en rvs. Ook zijn dienbladen in bijna iedere kleur verkrijgbaar.


Wil je liever een hippe print of leuke afbeelding? Goedkope woondecoratie en woonaccessoires koop je bij Kwantum!

Bij Kwantum slaag je altijd voor je woondecoratie, met een ruime keuze in goedkope vazen en potten, fotolijstjes, imitatiebloemen en planten en nog veel meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind items binnen jouw budget. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Onze dienbladen zijn ook ideaal om gevulde glazen naar buiten of naar een andere kamer te dragen.


Ik kreeg bezoek, en wilde mijn Xenos dienblad klaarmaken, toen ik zag dat het wel erg smoezelig was geworden. Volgens de etiquette moet je altijd een dienblad gebruiken, ook als je maar twee kopjes hebt las ik op ! Maar volgens diezelfde etiquette mag een dienblad vast niet smoezelig zijn! We hebben zelfs leuke uitvoeringen met een boodschap erop zoals “Celebrate the day”. Of wat dacht je van eentje met een afbeelding? Wij verrassen je aangenaam met onze prijzen.


Neem een kijkje in onze winkel om de verschillende soorten zelf te bekijken. Een houten dienblad is toch wel het meest voorkomende materiaal waarvan een dienblad gemaakt is. Bij ons koop je een goedkoop dienblad al vanaf €95. Voordelig geprijsd en voor 23:besteld is de volgende werkdag in huis!


Robuuste houten dienblad voor het serveren van diverse lekkernijen. Ook leuk voor een ontbijtje op bed! De mooi metalen handvaten. Gratis verzending vanaf €30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts