vrijdag 14 december 2018

Kwantum vitrage

Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering. Ontdek ons unieke assortiment vitrages. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Of je nu gaat voor gekleurde vitrage gordijnen of voor neutrale kleuren zoals zwart, grijs of witte vitrages : met vitrages geef je iedere ruimte sfeer!

Zowel effen als met motief. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vitrages zijn dunne, meestal soepele stoffen waar goed doorheen gekeken kan worden.


Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. Deze vitrage is geschikt voor een breed scala aan locaties zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren, etc.


Het zal u helpen om privacy te krijgen, terwijl het natuurlijk licht de kamer binnenlaat.

Jouw vitrage op maat laten maken? Kies dan online of in één van onze winkels uit de vele gordijnstoffen en laat je vitrage door ons op maat maken. Bestel veilig en vertrouwd op kwantum. Kwantum , daar woon je beter van! Eigenlijk is dat een goed verklaarbare benaming, want deze dunne gordijnen hebben een soortgelijk effect als een glas waar licht doorheen komt.


Het daglicht wordt dan namelijk een beetje gedempt en dat is precies de bedoeling van vitrages. Vitrage op maat Veel webshops bieden kant en klaar vitrage aan. Bij Voordeelgordijnen koopt u de vitrage op maat.


Dit betekend dat de vitrage perfect hangt voor uw raam. Het enige wat u hoeft te doen is het opmeten van uw ramen en invullen in onze calculator. Wanneer u dit gedaan heeft en uw vitrage heeft bestelt gaan wij de vitrage voor u maken.


Wij hebben raamdecoratie voor alle smaken én voor alle type en formaten ramen: bijvoorbeeld voor een groot raam, een kiepraam of voor openslaande deuren. Vandaag bestel morgen in huis! Vitrage gordijnen worden gemaakt met dunne stoffen, die het zonlicht temperen en inkijk van buitenaf verhinderen. Ze geven de kamer extra sfeer en worden vaak gecombineerd met dikkere gordijnen voor in de avond.


Vitragegordijnen zijn voordelig in de aanschaf.

Soepele vitrage met kleurverloop. Ons assortiment biedt kant en klaar gordijnen en vitrage. Zelfs in een aantal kinder-dessins.


Ook voor gordijnen welke kamerhoog moeten zijn uitgevoerd kun je bij ons terecht. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk je gordijnen op maat te laten maken. Vitrages kant en klaar vind je bij Raamdecoratie. Wist je dat een vitrage ook wel een glasgordijn werd genoemd?


Bekijk onze ruime collectie vitrages online! Keuze uit verschillende kleuren en transparanties Gratis. Vitrage Suus is een dun gordijn gemaakt van 1 polyester.


Deze witte vitrage geeft veel privacy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts