zondag 2 december 2018

Ixxi schilderij

Ixxi schilderij

Met Kruidvat Tegels maak je snel je Persoonlijke Kunstwerk van Hoogwaardige Kwaliteit. Jouw Wanddecoratie moet perfect zijn. Daarom geven wij 1 Tevredenheidsgarantie. De Voordeligste Fotoservice.


Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Materiaal IXXI IXXI wordt geprint op hoogwaardig synthetisch papier met een matte uitstraling. De kaarten zijn mm dik, kreukvast, vochtwerend en Uv-bestendig.


Jouw IXXI wordt met kwaliteit op maat gemaakt. Je klikt de IXXI in elkaar met de klikpion en gebruikt de ophangtool om de IXXI op te hangen. De Mono’s bevestig je met de tesa Powerstrips en eventueel punaises aan de muur. De IXXI is geschikt voor bijna alle oppervlaktes. Koop of Verkoop ixxi schilderij op Marktplaats.


De stijlvolle wandystemen van IXXI zijn eenvoudig te bevestigen en fleuren jouw interieur direct op. Met IXXI maak je eenvoudig in elk gewenst formaat je persoonlijke wanddecoratie. De hoogwaardige producten bestaan uit kaarten en koppelstukjes. IXXI biedt eindeloze mogelijkheden in beel vorm en formaat.


Eenvoudig op te hangen, zonder spijkers! IXXI Schilderijen koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Nieuwprijs: €31verzending is mogelijk wel op eig.


Ixxi schilderij

Ixxi schilderij 200cmx220cm. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Gemaakt door échte creatieven. Werken voor in iedere ruimte.


Online te bestellen in verschillende formaten en materialen. Unieke Schilderijen tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Ixxi schilderij

IXXI wanddecoratie maken met je eigen beeldmateriaal. Voor veel mensen is het niet zomaar van belang dat ze hun interieur wat levendiger maken. Zij willen bovendien graag een extra persoonlijke touch realiseren.


Van Gogh is één van bekendste Nederlandse kunstenaars. Roze perzikboom van Vincent van Gogh van het merk IXXI , erg leuk voor in de keuken op een kale muur. Zelf op te hangen door middel van het klik systeem van IXXI bevestig je dit schilderij makkelijk en snel op elke muur waar dan ook in het huis.


Met het Rijksmuseum bijvoorbeeld is een patroon gemaakt gebaseerd op originele keramische borden uit het museum. Ook bedrijven, beurzen en exposities hebben ixxi ontdekt. HetPuttertje is een schilderij van de Nederlandse schilder Carel Fabritius.


Het schilderij is te vinden in het Mauritshuis in Den Haag. IXXI heeft vanuit dit museum een aantal schilderijen genomen en deze omgetoverd tot exemplaren die zo thuis kunnen worden opgehangen! Hét moment om jouw winterse interieur te transformeren naar een frisse en kleurrijke look.


Haal de lente in huis met jouw favoriete IXXI en shop tijdelijk met korting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts