maandag 10 december 2018

Muursticker wereldbol

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kies uit producten vanaf € 140.


Deze muursticker omtrent de wereld vormgegeven in twee overlappende wereldbollen. Houdt u van reizen en heeft u de ambitie om nog eens op ontdekkingsreis te gaan naar Afrika?

Laat deze muursticker u het helpen herinneren! Het brengt dan ook een gezellige sfeer met zich mee. Een wereldbol muursticker voor de echter wereldreizigers onder ons. Afmetingen geheel naar eigen wens aan te passen. Met deze bijzondere muursticker van een wereldbol gevormd door verschillende vlaggen kunt u elke ruimte decoreren.


Het is dan ook een eyecatcher eerste klas! Kinderen, de wereld ligt aan hun voeten. De sticker is van hoogwaardig vinyl en is verplaatsbaar.

Met een wereldkaart muursticker op de wand kunnen kinderen de wereld op een leuke manier leren kennen en eindeloos ontdekken. Ze kunnen zelf bijhouden in welke landen ze zijn geweest en raken zo via een leuke weg bekend met de wereld. Weet je nog niet exact wat voor sticker je zoekt? Bekijk dan onze selectie per ruimte, zoals kinderkamer muurstickers , slaapkamer stickers, of een muursticker voor de keuken en woonkamer. Koop de Wereldbol met vliegtuig muursticker - voor maar 14€ ★ De beste kwaliteit op de markt ★ Van eigen productie ★ 3dagen retourgarantie ★ Snelle.


Deze wanddecoratie sticker van een transparante wereldbol kan een ruimte geheid opvrolijken. Deze indrukwekkende wereldbol muursticker mag niet ontbreken in uw woonkamer of slaapkamer. Verkrijgbaar in alle kleuren van onze kleurenkaart. Decoreer elke muur of een ander oppervlak binnen enkele minuten met onze leuke muurstickers en voel je een wereldreiziger. Muursticker Dieren Wereldkaart.


Zit jouw wereldsticker er niet bij? Stuur ons dan je eigen ontwerp. Wij realiseren dan een custom made muursticker van jouw eigen design. Deze mooie wereldbol muursticker van Nouvelles Images zorgt voor een stoere uitstraling in de jongenskamer.


Deze sticker van vinyl is makkelijk te bevestigen door de zelfklevende achterzijde en zelfs afneembaar met een zachte doek. Alleen aanbrengen op schone, droge en. U krijgt de wereldbol zoals op het plaatje een gekleurde wereldbol.


Met muurstickers bereik je ook een heel leuk resultaat.

Zoals de wereldkaartsticker van 101woonstickers. Zo kan je hem helemaal aan de tienerkamer aanpassen. Een themakamer is pas af als er gedetailleerd te werk gegaan is. Je woonkamer is direct een eyecatcher rijker.


Denk ook eens aan wereldkaart op magneetbor waarop je constant de magneetjes kan verplaatsen zonder dat er schade aan de kaart ontstaat, of een muursticker waarop je kunt krijten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts