donderdag 20 december 2018

Kaartenstandaard hout

Kaartenstandaard hout cm. Gebogen kaartenhouder gemaakt van beukenhout. In deze kaarthouder zit een gleuf waar u de. Bezoek snel onze webshop voor meer Dutch design woonaccessoires.


De speelkaarten kunnen in de gleuf van de gebogen kaartenstandaard gezet worden. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.

Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze. Hout is een natuurproduct. Daarom verschilt elke kaartenstandaard weer net iets qua kleur of houtnerf.


Je standaard kan dus iets afwijken van degene op de foto. We hebben deze kaartenstandaard ook een maat groter, zodat je er meerdere kaarten in kwijt kunt! Grotere kaarten kan natuurlijk ook (of Aliggend), leuk juist, maar dan kun je er minder in kwijt. Leuke kaartenhouders met een ietwat schuine gleuf.


Hierdoor vallen de kaarten niet zo snel naar voren en staan ze altijd goed in h. Met deze houten kaartenhouder heb je handen vrij en kun je de speelkaarten eenvoudig rangschikken en afschermen.

Op zoek naar handige kaartenrekken? Bekijk en bestel hier onze draaibare kaartenrek of kaartenrekken voor aan de wand. Verkrijgbaar in diverse maten.


De Zusss kaartenstandaard is gemaakt van licht hout en is groot genoeg om meerdere kaarten naast elkaar neer te zetten. Zo bewaar jij de liefste berichten van vrienden en mooie vakantieherinneringen prachtig bij elkaar. Vorige Artikel van 3Volgende.


Voor een gemakkelijk en duidelijk overzicht van de kaarten waarbij tevens een handenvrij kaartspel geboden wordt. De kleur op de foto kan enigszinds afwijken van de werkelijkheid omdat ieder product uniek en handgemaakt is. Een handig hulpmiddel zodat u de spelkaarten niet in uw handen hoeft te houden. Handig om ergens neer te zetten, zoals op tafel. NL Snelle levering uit voorraad!


Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties. Vanaf gratis thuisbezorgd. Hulpmiddelen voor Ouderen: zodat u. Welkom bij scootmobielandmore.


Inloggen of Creëer en account Volg ons. Mooi naturel houten kaartenstandaard om jouw speciale kaartjes een goed plekje in huis te geven.

Ook erg leuk om je wandplank mooi te stylen. KAARTENSTANDAARD HOUT CM. Schrijf de eerste review over dit product. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij.


Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts