vrijdag 7 december 2018

Theelicht led

Ontdek ons unieke assortiment windlichten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Het product Waterdicht theelichtje LED warmwit 2x inclusief van CoenBakker helpt u om dat beetje extra sfeerte creëren! Dit theelichtje van Uyuni is voorzien van led -verlichting, maar lijkt toch net een echt waxinekaarsje.


Dit komt door de gepatenteerde 3D-vlam die ook nog eens, net als een echt kaarsje, flikkert.

Door deze te plaatsen in een waxinelichthouder of, zoals op de sfeerimpressie, gegroepeerd met andere kaarsen, creÃert u een prachtig effect. Dit kan in de buurt zijn van kinderen (school), in het verzorgingstehuis, kantoor of ziekenhuis, etc. LED waxinelichten zijn rookvrij, dus vormen geen gevaar voor rookmelders! De theelichten werken op een knoopcel batterij die in de verpakking zijn inbegrepen.


Vervolgens kan het theelicht met behulp van een simpele schakelaar aan en uitgezet worden. Het is een veilig alternatief voor een huis met kinderen, en kan als sierverlichting overal worden gebruikt zonder brandgevaar. LED in handige opbergbox Zorgt voor veilig sfeervol licht Realistisch flakkervlammetje (warm wit) Energiezuinige ledverlichting Diameter 3. Ze zijn ideaal voor huishoudens met kleine kinderen.


Of als je huisdieren hebt, want niets is vervelender als je hond of kat langs een kaars loopt en die van tafel afstoot.

Werkt op batterij 2x AAA (niet inclusief). Vandaag bestel morgen in huis! Met dit led - theelichtje van Uyuni heeft u geen last van de gevaren van kaarslicht, zoals smeulend kaarsvet en rook bij het doven.


Theelicht LED Set Van Oplaadbaar. Toch lijkt het led -lampje net een echt waxinelichtje. Zo heeft het een gepatenteerde 3D-vlam en flikkert deze, net alsof het echt vuur is. Koop en verkoop led theelicht eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. LED - theelichten op batterij (knoopcelbatterij meegeleverd). Per stuks in een kunststof transparante box. Geen brandgevaar en zeer veilig als je nog kleine kinderen.


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Led kaarsen: ideaal voor kinderen. LED theelichtjes zijn altijd handig om in huis te hebben. Ze geven bijna net zoveel rust en sfeer als een gewone kaars.


Vaak lijken de LED kaarsen op stompkaarsen of waxinelichtjes. Om deze reden kunnen de LED kaarsen op vele manieren gepresenteerd worden.

Naast dat ze op zichzelf er al prima uit zien, kunnen ze ook erg goed gepresenteerd worden op een plateau, in een windlicht of lantaarn. Een goed voorbeeld van deze laatste combinatie is de LED lantaarn. En met die kapjes ook mooier. Per zes stuks rond de euro, inclusief de accu’s en het laadplankje.


Per vier kan ook, of per twaalf. Ninghai Betion Electrical Appliance Co. De LED lichtjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en daardoor onmisbaar in elk huishouden. Diverse soorten theelichten. Bij Xenos hebben we verschillende soorten theelichten.


Wil je liever geen echte kaarsen aansteken? Zo heb je geen echte vlam maar creëer je wel de sfeer van echte kaarsjes. Ook kunt u kiezen uit geel, witte theelicht led. Daarnaast hebben we ook nog geurtheelichten.


Als een theelichtje brandt, bereikt waxine al snel zijn smelttraject rondom de graden, waarbij de waxine zachter en vloeibaar wordt. Het is belangrijk dat het theelichtje niet aan externe warmtebronnen wordt blootgesteld en zijn warmte kwijt kan, want als de temperatuur 3graden Celsius bereikt, wordt de waxine gasvormig en kunnen grote steekvlammen ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts