maandag 17 december 2018

Houten plantenrek

Bloembakken vanaf € I. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum.

Wil je graag tuinieren in een kleine ruimte? Gebruik dan een plantenrek. Met een plantenrek kun je gemakkelijk grote stukken muur en regenpijpen mooier maken. Let bij je keuze op de uitstraling van je plantenrek.


Kies voor bijvoorbeeld een houten , metalen of bamboe plantenrek. De perfecte setting voor een kleurrijke verticale bloemenpracht of andere decoratieve elementen op het terras of het balkon. Ons houten plantenrek van Esschert Design heeft planken die voldoende ruimte bieden om je planten en bloempotten te plaatsen. Dankzij het stijlvolle ontwerp is het plantenrek een blikvanger voor je binnen- of buitenruimte.


Het plantenrek is gemaakt van grenenhout voor superieure stabiliteit.

Het is geschilderd in wit en creëert een vrolijke. Een houten plantenrek is in feite gewoon een rek die in ieder geval voor een deel gemaakt is van hout en die doorgaans gebruikt wordt om planten in te plaatsen. Je kan een houten plantenrek dus goed gebruiken om op een compacte manier toch nog meerdere verschillende planten kwijt te kunnen. Bekijk nu ons assortiment aan plantenrekken Bestel nu de beste tuinartikelen met snelle verzending Alles voor een complete tuin! Kies jij voor een plantensteun, trellis, plantenstok of plantenrek van plastic, staal of natuurlijke bamboestokken?


Naast verschillende soorten plantensteunen, kun je ook kiezen uit diverse bindmaterialen, zoals touw, clips, ijzer wikkeldraa tie-wrap en bindbanden van plastic of duurzaam rubber. Tuinhout of hout bestemd voor buiten of voor in de tuin wordt tegenwoordig overal aangeboden en dit in tal van verschillende verschijningsvormen. We kennen houten nestkasten, houten voedertafels maar ook tuinpoorten en tuinschermen en de alomtegenwoordige moestuinbak of verhoogde moestuintafel.


Nu in de aanbieding van €1voor € 11ons houten plantenrek van esschert design heeft planken die voldoende ruimt. Plaats uw kamerplanten op dit houten plantenrek met drie niveaus. Houten etagere of plantenrek. Zo komen ze mooi tot hun recht.


Wat heb je nodig om het plantenrek te maken? Drie planken, de bouwtekening is bedoeld voor steigerhout met een breedte van 19. Cando dat in de Praxis en Gamma bouwmarkten wordt verkocht.


Bredere planken is eigenlijk beter. Zestien zelfborende schroeven of houten deuvels. Vierkant model, groen met rood.

Of bestel een plantenbak met klimscherm voor bijvoorbeeld rozen. Zelf houten plantenbakken maken, bekijk dan de pagina steigerplanken. Levertijd: Onbekend 399.


Wilt u op een bijzondere manier meer natuur in uw tuin halen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts