dinsdag 18 december 2018

Raamfolie op maat gesneden

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Bekijk snel ons assortiment. Wij kunnen snel en zeer adequaat reageren op zowel grote als kleine projecten. Een Offerte aan via het Formulier.


In groot en klein formaat. Betaal slechts € verzendkosten. Dat doet u met onze online ontwerper. Uw eigen unieke gesneden raamfolie in de door u gewenste maat.


In een paar klikken ontwerp u makkelijk uw eigen raamfolie. Raamfolie makkelijk zelf online ontwerpen. Hieronder staan enkele voorbeelden van gesneden raamfolie. Meerdere malen raamfolie op maat besteld bij Muursticker4sale.


De raamfolie zonder huisnummer en namen is erg gemakkelijk aan te brengen. De folie met huisnummer en namen iets minder makkelijk, doordat de binnenkant van de letters en cijfers is blijven plakken (ondanks het volgen van de gebruiksaanwijzing). Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een premium zandstraalfolie waarin microscopische zilverpareltjes verwerkt zitten.


Of om ( gesneden ) raamfolie te combineren met gekleurd vinyl, transparante raamfolie of full colour prints op wit vinyl. Laat uw eigen raamfolie ontwerpen en produceren. Uw familienaam, uw huisnummer of een bedrijfslogo gesneden uit professionele raamfolie.


Nagenoeg ieder denkbaar idee is mogelijk. Wij kunnen zelfs uw afbeelding, logo of ontwerp drukken en contoursnijden uit raamfolie. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Het enige wat u hoeft te doen is het glasgedeelte van het raam opmeten. Kies uit producten vanaf € 299. Statische raamfolie makkelijk en snel zelf ontwerpen naar eigen idee.


Raamfolie op maat gesneden

Hierdoor ontstaat een rustig en luxe gezandstraald effect op uw raam. Bedrukte raamfolie Bij bedrukte raamfolie wordt het ontwerp op uw raamfolie gedrukt. Hierdoor is er meer mogelijk zoals designs met veel detail of kleurencombinaties. Uiteraard wordt de raamfolie geheel voor u op maat gemaakt. Wij zijn dé leverancier van raamfolies voor huis, kantoor of bedrijfspand.


Bij ons kun je goedkoop en snel verschillende soorten raamfolies op maat bestellen! Selecteer het type raamfolie , kies het gewenste formaat en wij snijden deze op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Zandstraalfolie - Optie 2. Uw raamfolie wordt exact op maat gesneden en van applicatie tape voorzien.


Raamfolie op maat gesneden

Full colour raamstickers (bedrukte glasfolie) op maat ontwerpen naar eigen idee. Dat kunt u makkelijk en snel zelf ontwerpen, met onze online designer. U kunt de raamfolie direct aanbrengen. Ontwerp zelf uw eigen unieke gepersonaliseerde bedrukte glasfolie (raamstickers).


In de door u gewenste maat. Bestel dan eenvoudig een rol raamfolie. Rollen raamfolie zijn in verhouding relatief goedkoop ̩en in de meeste gevallen kunnen wij ze uit voorraad leveren!


Wil je meerdere rollen glasfolie bij ons bestellen? Vraag dan een offerte aan! Dit zelfklevend raamfolie wordt voor jou custom-made van de rol op maat gesneden. De glasfolie arriveert vervolgens geheel compleet.


U heeft geen extra gereedschap nodig. Op maat gemaakte raamfolie waarbij wij het huisnummer uit de raamfolie snijden. U hoeft enkel de glasfolie op de ruit te wrijven.


Kies de folie zelf uit en laat de raamfolie door het team van Raamstickers Maken op maat snijden. Met behulp van de speciale editor kun je jouw eigen design creëren, waarnaar ze bij Raamstickers Maken vervolgens de tekst of het figuur uit de raamfolie snijden. Als eindresultaat een uniek ontwerp! Zelf raamfolie plakken = voordeel pakken! Gratis en computergestuurde op - maat -snij-service Als bijzondere en vooral gratis service bieden wij het op een millimeter nauwkeurige op maat snijden aan.


De ervaring heeft ons geleer dat het aanbrengen van reeds op maat gesneden raamfolie zonder deze op het raam of de keukentafel moeizaam op maat te moeten snijden duidelijk eenvoudiger is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts