donderdag 27 december 2018

Tekstborden steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Met veel enthousiasme werkt ons jonge dynamische team aan de collectie van Snoes. In voornamelijk basic collors vind je hier de leukste prints en teksten op onder.


Het hout is behandeld met white wash, de tekst is geschilderd met acrylverf. Het bordje is eenvoudig op te hangen door middel van het touw van jute. Voor alle soorten en maten wandborden.

In allerlei kleuren en met of zonder tekst. Ook voor uw naambordjes en andere woonaccessoires. Met of zonder uitgezaagde figuurtjes zoals een hartje of een sterretje. Deze borden zijn gemaakt van eerste keuze, gedroogd steigerhout. De randen worden netjes schuin afgewerkt en het bord wordt, naargelang de afmeting, voorzien van één of meerdere ophanghaakjes.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau.

Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis. Bekijk het bord tekstborden steigerhout van hanne7op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Hout, Teksten en Palletkunst.


Originele tekstborden van van sloophout en steigerhout , kunnen ook gemaakt worden met een tekst naar wens. Steigerhout : Als je fouten zoekt gebruik dan een spiegel ipv een verrekijker. Op maat gemaakt, eigen tekst mogelijk, uniek. Zet nu je eigen tekst op hout of steigerhout. Bekijk direct online het resultaat en weet wat je besteld.


Hart van oud steigerhout afmeting L60xH60cm (voorraad) Omschrijving Dit houten hart is gemaakt van ou geschuurd steigerhout. Het hart is te verkrijgen in de maat L60xH60cm. Op het houten hart is een schapje aangebracht waar je wat leuks op kunt zetten. Tekstborden in allerlei soorten, maten, kleuren en ontwerpen. Stoer steigerhouten bord met tekstprint.


Voorzien van een stoer koord zodat hij eventueel opgehangen kan worden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Leuke steigerhouten spreuk en tekstborden welke met de hand zijn gemaakt.

Voor binnen en buiten Afmeting ca. Het bord is geschikt voor buiten in de tuin of vakantieadres. Wandbord steigerhout met tekst kopen? Wij hebben verschillende wandborden met tekst in gebruikt steigerhout of nieuw steigerhout met white of grey wash.


STEIGERHOUTEN WANDBORDEN EN DECORATIE Onze Steigerhouten wandborden worden met de hand gemaakt en zijn uniek in zijn soort. De wandborden worden voorzien van meerdere lagen beits, om zo een perfect resultaat te behalen. Ook worden ze voorzien van ophangogen. Deze artikelen worden binnen weken geleverd!


Ons wandbord is gemaakt van horizontaal geplaatste nieuwe steigerhouten planken. Muurbord als persoonlijke decoratie. Het steigerhouten wandbord staat natuurlijk het mooist wanneer deze is opgehangen aan de muur.


Tekstbord : Bar rules if you are still standing you need another beer € incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts