vrijdag 7 december 2018

Keramiekwinkel

Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder. De keramiekwinkel is elke vrijdag van 10. Wat andere dagen betreft: spontaan kijken of ik thuis ben is geen probleem. Ook kun je altijd bellen voor een afspraak.


Keramiekwinkel met uniek aardewerk.

Als pottenbakker vervaardig ik allerlei soorten uniek aardewerk van gedraaide vazen tot geboetseerde werken. Kom mijn werk gerust bekijken in mijn atelier en keramiekwinkel te Rotterdam. Laat u inspireren door wat u ziet om vervolgens aardewerk te kopen dat u mij op maat voor u laat maken. Nieuw adres: KRISTALWEG - Hertenmocht uw TomTom deze straat nog niet kennen,voer dan Solvayweg in, deze loopt door in de Kristalweg.


WIJ ZIJN VAN DECEMBER TOT EN. Op september beginnen we na een bijzonder zomerse zomer met een feestje. De winkel is inmiddels bekend in binnen en buitenland en het zal u dan ook niet verbazen dat er een keramist uit België exposeert.


Nieuw werk van Carine Jacobs en Lida van der Kooi.

Welkom op de website van Ankie Kienhuis’ pottenbakkerij en keramiekwinkel Aardewerk. In de keramiekwinkel verkoop ik naast mijn eigen werk ook werk van collega keramisten uit binnen- en buitenland. In de pottenbakkerij vinden cursussen, workshops, kinderfeestjes en partijen plaats. Zowel voor professionele als niet-professionele keramisten, starters, ateliers, academies,.


Met liefde en met de hand vervaardigd keramiek. Zowel objecten als bijzondere gebruiksvoorwerpen. Een aanzet daartoe is gegeven in de Kleine Hoogstraat Hier kunnen keramisten hun werk maanden laten zien. Je kan er terecht voor handgemaakte keramiek uit eigen atelier, maar ook voor allerhande keramiekbenodigdheden zoals klei, glazuren, glazuurgrondstoffen.


Wij voeren Duncan, Gare, Mayco. Gereedschap en materiaal voor steenbeeldhouwen, houtbeeldhouwen, boetseren en de keramist. Cursussen, beeldhouwerken en bijzondere edelstenen. In mijn sfeervolle keramiekatelier kun je verschillende workshops.


In de winkel vindt u een wisselend aanbod van keramiek. Zie hieronder in de galerie enkele voorbeelden. Klik op de eerste afbeelding voor grotere foto’s. Botz, Mayco, Welte, Terra Color.


In onze winkel vindt u een ruim aanbod van produkten voor de keramist.

Verschillende kleisoorten. Glazuren, onder- en opglazuren en. Zowel vazen, serviesgoed als beelden, objecten en sieraden. Het geeft een overzicht van keramisten in Friesland. Prachtige keramiekwinkel met ruim aanbod voor goede prijzen.


Alessandro was zo vriendelijk om ons de werkplaats te tonen op de bovenverdieping. Je ziet hoe het aardewerk gevorm gebakken en beschilderd wordt. Vraag zeker naar de rondleiding! Printerette Rijswijk voor persoonlijke service! U kunt ons bereiken met OV, fiets en de.


De plek voor al uw keramiek kwastglazuren van maycocolors. Naast glazuren verkopen we ook diverse gereedschappen, klei en biscuit aardewerk. Wat is er vandaag te doen in Leeuwarden? Orion is een zorginstelling voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.


Bij Orion kun je wonen, werken en leven, zoals jij dat wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts