vrijdag 14 december 2018

Onderzetters

Ontdek ons unieke assortiment onderzetters. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 2producten vanaf € 00. Voor pannen kies je een grote, stevige onderzetter van bijvoorbeeld kurk of gietijzer.


Voor glazen of kopjes is een kleine onderzetter van bijvoorbeeld hout of vilt een goede. Naast onderzetters van eigen merk vind je bij Blokker ook Selecta onderzetters , Easyline onderzetters en Marjolein Bastin onderzetters. Ieder merk heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken.


Zo zijn de onderzetters van Marjolein Bastin voorzien van de mooiste natuurdesigns, waarbij de kleinste details uit de natuur worden uitvergroot. Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf. Gratis bezorging en retour.

Bescherm je tafel met ons assortiment placemats. Je kan kiezen uit allerlei patronen en kleuren. We hebben onderzetters van textiel, kunststof en natuurvezels. De gebruikte kunststof (Polypropylen) is voedingswaar veilig.


Roestvrijstalen onderzetters vindt u bij ons van het merk BK. Dit zijn rekjes op lage pootjes, zodat de warmte van uw pannen en ovenschalen weg kan, zonder dat de warmte in uw tafel trekt. Daarnaast bieden wij u siliconen onderzetters die hittebestendig zijn tot wel 425°C! Dan kunt u deze 4-delige set van marmeren onderzetters goed gebruiken!


Met deze onderzetters hoeft u er niet bang voor te zijn dat uw tafelblad beschadigd wordt. Deze handige onderzetters zijn gemaakt van marmer en ze zijn geschikt op elke tafel. Onderzetters MarmerGeeft u weleens een feestje?


Ben je helemaal hierheen gescrolld om over onderzetters te lezen? Voor 21:bestel is morgen in huis. Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene onderzetters materiaal is hout. Het geeft een persoonlijk tintje aan je feestje en je tafel blijft daarbij schoon.


Op zoek naar onderzetters ? Onmisbaar voor ieder instrument met wielen. Prijzen van alle onderzetters zijn per stuk.

Planten onderzetters zijn hier de oplossing voor. Naast dat planten onderzetters ook erg decoratief kunnen zijn, houden ze dus ook modder tegen en zijn er nog een aantal andere bijkomende voordelen. Zo helpen de planten onderzetters bij het water geven van de planten maar zijn ze ook makkelijk leeg te gooien als er teveel water in staat. Zoek je een leuk klein haakwerkje, haak dan eens een paar onderzetters.


Hier vind je gratis haakpatronen en tutorials die je leren hoe je ze kunt haken. Boekentip: Kleurrijke haakpatronen met granny squares, granny stripes, vrolijke bloemen en nog veel meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts