woensdag 5 december 2018

Openhaardset gietijzer

Bestel uw haardset bij OpbergSpecialist. Gratis verzending vanaf €3-. In een handomdraai bij u geleverd. Zeer mooie sfeervolle openhaardset van gietijzer.


Sfeervolle openhaardset voor binnen en buiten.

Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren? Frankrijk - Eerste helft 19e eeuw. Met deze open haardset zorg je er niet alleen voor dat het vuur langer bran maar ook dat de open haard schoon blijft. Openhaardset 5-delig - Gietijzer - Kleur: Zwart. Mooie haardsets keuze uit gietijzer messing en.


Op zoek naar een haardstel of haardset? Metalen openhaardset , 5-delig gereedschap met edelstalen handgrepen,.

Supersnelle levering en de beste prijs! Handig en onmisbaar voor bij uw kachel! Wij bieden een aantal leuke haardsets aan voor iedere beurs. Ook in luxe geschenk verpakkingen om kado te geven met de. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Met de openhaardset zorgen u niet alleen ervoor dat het vuur lange brandt,. Spoon (lepel voor sfeerlichtje).


Uit gietijzer gemaakt is de haard-garnituur bijzonder stabiel en duurzaam. Bij Ebay € 3Leveringskosten incl. Bij Praxis vind je een groot assortiment haardstellen.


Vind het haardstel dat past bij jouw haard. Een set met gereedschappen voor de openhaar van gietijzer. Niet te missen bij uw openhaar deze leuke, handige en ook vooral decoratieve haardset.


Snelle levering en de beste prijs! Wij hebben de mooiste gietijzeren haardplaten voor uw open haard.

Prachtige solide haardset gemaakt van zwart metaal en roestvrij staal. De openhaardset bevat een standaar haard pook, veger, houttang en schep. De haardset wordt geleverd in een mooie foto showdoos, dus ook zeer geschikt om kado te geven.


Afmeting openhaardset : ca. Omdat haardgereedschappen natuurlijk vuurbestendig moeten zijn, worden deze vrijwel altijd van metaal gemaakt, vooral van messing, smeedijzer en gepolijst staal. Een combinatie van deze metalen komt ook voor, veelal uit decoratief oogpunt.


Ook is de kleur zwart zeer favoriet bij een haardstel. Haarden online kopen bij vidaXL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts