vrijdag 21 december 2018

Pratende horloge

Koop je Horloge nu bij Lucardi. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Horloges voor Blinden en Slechtzienden online kopen.


Er zijn zowel Spraakhorloges, Braillehorloges, als Slechtziend horloges beschikbaar.

Speciaal voor mensen met een Visuele Beperking die het gewone horloge niet meer kunnen lezen. Sprekende horloges voor slechtzienden en blinden Sprekende horloges voor blinden en slechtzienden. Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Verschillende sprekende horloges zitten in ons assortiment van sprekende horloges. Doordat het pratende horloge de tijd uitspreekt hoeft men alleen te luisteren.


Er zijn aparte horloges verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. Daarnaast zijn er unisex modellen.

Diverse soorten sprekende horloges. In ons aanbod heeft u keuze uit meerdere sprekende horloges. De sprekende horloges van SenseWorks kunnen zowel analoog als digitaal de tijd uitspreken oftewel ze beschikken over een 12-uurs of 24-uursklok.


Er zijn sprekende horloges die ook de dag en datum kunnen uitspreken of een uursmelding hebben, ook sprekende horloge met wekfunctie is een mogelijkheid zo kan het horloge ook als alarmklok functioneren. Alle sprekende horloges zijn vrijblijvend uit te proberen in onze showroom. Medily levert de artikelen uit voorraad.


Vragen over onze visuele hulpmiddelen? U vindt hier diverse seniorenklokken. Van kalenderklokken tot digitale klokken met datum en van sprekende klokken tot klokken met dagdeel aanduiding.


Het horloge is eenvoudig in te stellen en te bedienen met de toetsen bovenop het horloge. Het Nederlands sprekend horloge van SenseWorks heeft een diameter van mm, is vervaardigd van kunststof en verkrijgbaar in zwart en zilver. Een automatisch horloge haalt energie uit beweging, de tijd komt hier dus volledig mechanisch tot stand. Een Quartz horloge wordt aangedreven door een batterij, waarbij het Quartz kristal altijd trilt op eenzelfde frequentie.


Solar horloges halen hun energie uit zonlicht of kunstmatig licht. Dit horloge is uitgevoerd met een zwart kast en Kunststof Zwart band.

De wijzerplaat is Grijs en de afmeting van de kast bedraagt mm. Ingezonden door steven en caroline. Een vrouw en een man zitten naast elkaar aan de bar en drinken een biertje. Zoek naar pratend horloge op Kelkoo. Vergelijk alle pratend horloge aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie.


Pratend horloge Het was voor het eerst dat ik hem zag, gisteren, de figuur van de anonieme dokter. In avondnieuws en actualiteitenrubrieken onttrokken de medici van het AMC zich massaal aan de cameralenzen. Winkel sprekende horloges , pratend horloge , blinden slechtzienden.


Gebruiksaanwijzing Nederlands sprekend horloge De tijd wordt uitgesproken door het indrukken van de Talking knop. Deze vindt u aan de rechter bovenkant van het horloge. De Mode knop links onderin gebruikt u om door de verschillende programma’s te lopen. Nederlandssprekend horloge Atomic Herenhorloge LOW VISION DESIGN, spreekt, naast de tij ook de dag en datum uit, eenvoudige bediening, ziet er uit als een normaal uurwerk.


Atomic uurwerk: geeft altijd exact de juiste tijd weer. Ook leverbaar met Engelse spraak. Voorzien van alarmfunctie. Dit sprekend horloge is uitermate geschikt voor slechtziende of blinden mensen. De mogelijkheid om als gebruiker het horloge te laten spreken maakt het voor iedereen mogelijk om zonder te kijken over de tijd te beschikken.


Denk hierbij aan sprekende artikelen voor blinden zoals een pratend horloge of een sprekende klok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts