donderdag 13 december 2018

Muurstickers dots

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Wij maken goedkoop alle soorten stickers.


Kies uit producten vanaf € 140.

De Dots zijn de nieuwste trend in Nieuw Zeeland en nu ook hier te koop. Muursticker Polka Dots - Rosé Gold Glans. Wij hebben verschillende standaard afmetingen te koop maar als jou afmeting er niet bij zit, mail ons dan even, alles kan op maat worden gemaakt. Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen resten achter bij het verwijderen.


Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art. De stippen hebben een diameter van cm. Tevens zijn deze stippen in maar liefst verschillende kleuren verkrijgbaar.

Op ieder vel zitten 1stippen. Deze leuke set muurstickers bestaat uit stippen. Leuk om te combineren met een van onze. Super leuke originele muurstickers voor in de baby- en kinderkamer.


Naast de normale strakke muurtickeer stippen is er ook de eigen Mevrouw Aardbei paint dot muursticker die er net wat anders uitziet dan de normale stip muursticker en heeft iets meer textuur. De leukste en trendy stippen muurstickers voor je kinderkamer vind je hier! Deze StickerOp muursticker wordt gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De muursticker wordt contour gesneden, wat betekent dat alles wat wit is op bovenstaand voorbeeld straks jouw ondergrond is, bijvoorbeeld je geverfde muur of je auto. Gratis Verzending Hoge Kwaliteit.


Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. De nieuwste trend vanuit Nieuw Zeeland de Dots ! Een ronde uitgesneden full colour sticker. Prachtige muurstickers in de.


Een muursticker kan in de kinderkamer net de finishing touch geven! Met een kinder muursticker heb je in een paar minuten een hippe kinderkamer. Er zit gegarandeerd een sticker bij die je kindje super mooi vindt.


Ze zijn er in diverse maten en verkrijgbaar in kleuren (waaronder Goud en Zilver).

Klanten beoordelen onze service met een 9. In de collectie van KidZstijl vind je muurstickers van stippen in diverse formaten. Je kiest ze in jouw eigen kleur. Denk bijvoorbeeld aan mooie gouden stippen op de muur, afgewisseld met zwarte.


De keuze is helemaal aan jou. Fabrieksprijs, Wereldwijde. Daarvoor moet je de smaak van de ontvanger natuurlijk wel goed kennen.


Maar als dat het geval is kun je een fraaie muursticker geven om het nieuwe huis extra gezellig mee te maken of voor de babykamer als er een kindje op komst is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts